۲۳ / تير / ۱۴۰۴ - 14 July 2025
17:59
کد خبر : 9275656
۱۱:۱۴

۱۳۹۹/۰۶/۲۶
مدیر کل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان خبر داد:

آغاز مرحله چهارم رزمایش سایبری سازمان بیمه سلامت ایران به میزبانی سیستان و بلوچستان

مرحله چهارم رزمایش سایبری سازمان بیمه سلامت ایران به صورت ویدیو کنفرانس با ۷ استان کشور به میزبانی سیستان و بلوچستان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در زاهدان، مدیر کل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان در رزمایش بیمه سلامت در خصوص اقدامات انجام شده سازمان بیمه سلامت را از ابتدای شیوع ویروس کرونا بیان کرد و گفت: یکی از مهمترین اقدامات سازمان بیمه سلامت از ابتدای شیوع کرونا پوشش بیمه‌ای برای افراد فاقد پوشش بیمه روی تخت بیمارستان بود این در حالی است که در شرایط عادی بیمه شدن روی تخت بیمارستان امکان پذیر نبود.

عباسی با تاکید بر اینکه در شرایط عادی افراد جهت پوشش بیمه‌ای باید ۱ ماه انتظار بکشند، افزود:با تعامل‌های انجام شده بین سازمان بیمه و وزارت رفاه در دوران شیوع ویروس کرونا افراد یک روزه میتوانند تحت پوششت بیمه سلامت قرار گیرند.

وی ادامه داد:یکی از اهداف مهم بیمه سلامت گسترش سواد سلامت آحاد جامعه است که رزمایش سایبری میتواند یک گام مهم در این مسیر بردارد.

این مسئول تصریح کرد: در بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی ۹۰ درصد هزینه‌ها و در بخش سرپایی نیز ۷۰ درصد هزینه‌ها بر عهده بیمه سلامت است.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا، تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت که برگه سفید داشت و اعتبار آن‌ها پایان یافته بود نیز در ۲ نوبت انجام شد.

عباسی گفت: سامانه تلفنی ۱۶۶۶ نیز از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور فعال شد تا به سوال‌های بیمه شدگان در زمینه این بیماری پاسخ دهد و بر اساس بررسی‌های انجام شده، این مشاوره‌های تلفنی در کاهش حجم مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و آرامش دادن به آن‌ها و کاهش اضطراب بسیار موثر بوده و در این زمینه ۱۳۰ خط جدید به سامانه ۱۶۶۶ اضافه شد و ۳۰ پرستار و ۱۰ پزشک عمومی در سه شیفت به سوالات پاسخ دادند.

وی ادامه داد: گروهی نیز شامل پزشکان متخصص عفونی و متخصص ریه برای ارائه آخرین اطلاعات مربوط به بیماری کرونا و راهنمایی کارشناسان پاسخگو در سامانه ۱۶۶۶ برای ارائه اطلاعات دقیق‌تر به بیمه شدگان شکل گرفت.

عباسی در پایان خاطر نشان کرد: اجرای پروژه‌های چهارگانه الکترونیک از جمله استحقاق سنجی، نسخه نویسی الکترونیک، تبادل الکترونیک اسناد بستری و نظام ارجاع الکترونیک از جمله اهداف سازمان در جهت تسهیل اموربیمه شدگان است که در استان در حال انجام می‌باشد.

گفتنی است بیش از یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۸۱۷ نفر از جمعیت استان سیستان و بلوچستان در صندوق‌های کارکنان دولت، سایر اقشار، روستاییان و شهرنشینان و ایرانیان زیرپوشش بیمه سلامت استان قرار دارند.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید