به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛سید رضا رضوی کارآفرین موفق روستای هستیجان داشتن تجربه و دانش را در کنار هم رمز موفقیت در کارآفرینی دانست و گفت: مددجوی کمیته امداد بودم، اما یکسال است که با کمک تسهیلات اشتغال کمیته امداد و تشویق کارشناسان حوزه اشتغال کارم را رونق دادم.پس از انجام تحقیقات کافی در این زمینه و با بهرهگیری از مشاوران و راهبران شغلی کمیته امداد متوجه علاقهام به این رشته شدم و از آن روز تصمیم گرفتم روی پای خودم بایستم؛حس کار کردن و موفق بودن بسیار دلنشین است و حاضر نیستم این حس را با هیچ حسی عوض کنم. آب و هوای این روستا بسیار خوب است و با توجه به این موضوع پرورش ماهی قزلآلا را انتخاب کردم.بسیاری از مردم روستا در زمینه پرورش ماهی وارد شده و موفق شدند. آینده کاری به تلاش انسان بستگی دارد،و با توکل بر خدا و تلاش شک ندارم هر جوانی می تواند موفق شود.
وی در ادامه می گوید: با توجه به اینکه زمین به خودم تعلق داشت، هزینه ابتدایی برای شروع کار جز خرید ماهی و بچه ماهی نزدیک به ۳۵۰ میلیون تومان شد که بخش را با حمایتهای کمیته امداد تأمین کردم .خوشبختانه با عنایت پروردگار ماهیانه بالای ۱۲ میلیون درآمد داریم و این کار جز خودم و خانواده برای دو نفر دیگر نیز اشتغال ایجاد کردو موفقیت خود را مدیون مشاوران کمیته امداد هستم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای جوانان چه توصیهای دارید ، اظهار کرد: به جوانان توصیه میکنم بیکار ننشینند، کار برای همه هست به شرط آنکه همت کرده و به خدا اعتماد کنند؛ اینکه بعضی از جوانان میگویند کار نیست را اصلاً قبول ندارم، جوینده، یابنده است. جوهره جوان به توانایی بازویش است و نباید اجازه دهد این توان هرز رود. جوانی گوهر ارزشمندی است که تنها یکبار تجربه میشود و اگر به آن توجه نشود تنها افسوس به دنبال خواهد داشت. بهره گیری از تجربیات دیگران رمز رسیدن به موفقیت است و اگر جوانی بخواهد از تجربه من استفاده کند با کمال میل اینکار را برایش انجام میدهم.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به موفقیت به نظر من تنها داشتن تجربه کافی نیست، علم هر روز پیشرفت میکند و ما باید خود را به دانش روز برسانیم هرچند ما روستاییها برایمان سخت است که به شهر آمده و آموزش ببینیم، بهتر است کارشناسان از مناطق روستایی غافل نشوند.
این جوان موفق رمز موفقیت خود را دعای خیر پدر و مادر دانست و اظهار داشت: من از صفر شروع کردم و به اینجا رسیدم. شک ندارم دعای خیر پدر و مادرم همیشه همراهم بوده و هست. سالها قبل دست روی پای خودم گذاشتم و بلند شدم. موفقیت این نیست که خانه و ماشین آنچنانی داشته باشی و حساب بانکیات پر باشد، موفقیت از نگاه من حرکت است، حرکت در مسیری که رضای خداوند در آن قرار گرفته باشد. علاوه بر پرورش ماهی باغدار هم هستم و باغ بادام دارم که به آن نیز رسیدگی میکنم. از بیکار بودم متنفرم و مرا سست و بیروحیه میکند ؛همیشه که نباید شغل دولتی را مدنظر قرار داد بلکه باید بر داشتهها و توانمندی های خود تیکه کنیم تا موفقیت حاصل شود.
دغدغه امروز ما حمایت مسئولان است. تولید دست ما است و با تمام توان کار میکنیم، هرچند بازار دست خودمان است، اما اگر پشتیبانیها بیشتر باشد روستاها از رونق بیشتری برخوردار خواهند شد. تخصیص امتیازات همچون آب و برق و مجوز فعالیت بسیار سخت است و گاه سنگاندازی میشود.
وی در پایان در پاسخ به این سؤال که چه برنامه ای برای توسعه کار دارد می گوید: برنامههای توسعهای داریم اگر باز حمایت شویم. اگر جهاد کشاورزی دلیجان ما را در تأمین بچه ماهی حمایت شود، برای ما مقرون به صرفهتر خواهد بود؛ از مازنداران بچه ماهی میخریم و برای انتقال این بچه ماهیها هزینه سنگین به ما تحمیل میشود. اگر در همین شهر نوع خوب و اصلاح شده را در اختیارمان بگذارند ممنون آنان خواهیم شد.
سخن پایانی:
تقویت و توسعه زیر ساختهای عمرانی و اقتصادی در روستاها محرکی برای کارآفرینی ، آبادانی و مهاجرت معکوس در روستاها است، اگر موانع برطرف شود تولید در روستاها افزایش خواهد داشت.
کمیته امداد استان مرکزی در سالهای اخیر با حمایت مالی و آموزشی از جوانان مستعد روستایی و طرحهای اشتغال نقش مؤثری در ایجاد اشتغال پایدار روستایی داشته است.
حمایت و تقویت از صنایع روستا دوست از برنامههای این نهاد حمایتی در سال جاری و سالهای آتی با هدف جهش تولید در مناطق روستایی و کم برخوردار است.
انتهای پیام/