۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:44
کد خبر : 9276584
۱۶:۰۸

۱۳۹۹/۰۶/۲۹

بستری ۴۶ بیمار کرونایی در شاهرود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود گفت: اکنون ۴۶ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود با تشخیص ابتلا به کرونا بستری هستند و اکنون شرایط شهرستان شاهرود بر اساس رنگ‌بندی نارنجی و شهرستان میامی زرد است.
بستری ۴۶ بیمار کرونایی در شاهرود/ میامی زرد و شاهرود نارنجی استبه گزارش خبرگزاری بسیج از استان سمنان، رضا چمن ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و ستاد مقابله با کروناویروس استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری اظهار کرد: در دو هفته اخیر در حوزه تحت پوشش این دانشگاه وضع متفاوت‌تری از دیگر نقاط کشور و استان ازنظر ابتلا به کرونا ویروس را شاهدیم و روند نسبتاً نزولی بستری‌شدگان را داریم.
وی اضافه کرد: انتظار داریم که مشارکت خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد برای مقابله با کرونا ویروس همانند ماه‌های گذشته افزایش و استمرار یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود گفت: همکاری خوب مجموعه استانداری سمنان، فرمانداران، صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، ائمه جمعه و جماعات و هیأت‌های مذهبی در برگزاری سالم مراسم عزاداری محرم را شاهد بودیم و البته باید این نکته را نیز منتظر داشته باشیم که باید منتظر بمانیم تا بدانیم که در این هفته و هفته آینده آمار‌های ابتلا به کروناویروس در شاهرود و میامی چگونه می‌شود.
چمن با بیان اینکه درمجموع همکاری مردم، رسانه‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی در شرق استان سمنان برای مقابله با کروناویروس مطلوب است، عنوان کرد: از ابتدای دوره همه‌گیری تاکنون هفت هزار و ۵۵۷ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه داشته‌اند که یک‌هزار و ۷۸۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.
وی با بیان اینکه تا امروز بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ نمونه آزمایشگاهی تهیه شد و یک‌هزار ۶۶۷ نفر مثبت بوده‌اند، تصریح کرد: اکنون ۴۶ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود با تشخیص ابتلا به کرونا بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود تأکید کرد: سیاست تبلیغی و فرهنگی برای هشدار شیوع کرونا ویروس و همچنین آنفلوانزا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با جدیت دنبال شود.
چمن با بیان اینکه چند پروژه تحقیقاتی برای تعیین وضع مواجهه با کرونا و سطح ایمنی در شرق استان سمنان در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: اکنون شرایط شهرستان شاهرود بر اساس رنگ‌بندی نارنجی و وضعیت شهرستان میامی زرد است و مطابق معمول پایان هر هفته مجدداً شرایط ارزیابی و نتیجه اعلام می‌شود. /ع

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید