۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
19:04
کد خبر : 9276930
۱۳:۲۶

۱۳۹۹/۰۶/۳۰
سرپرست معاونت حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری قزوین

کرایه اتوبوس‌های قزوین اول مهر رایگان است

زرآبادی پور گفت: اول مهرماه امسال کرایه اتوبوس‌های این شهر به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز سرباز، بازگشایی نمادین مدارس و روز جهانی بدون خودرو، رایگان است.

شیما زرآبادی‌پور سرپرست معاونت حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: اول مهرماه امسال کرایه ناوگان فعال اتوبوسرانی این شهر به مناسبت گرامیداشت یکم مهرماه روز سرباز و هفته دفاع مقدس، بازگشایی نمادین مدارس و روز جهانی بدون خودرو رایگان است.

او افزود: در سال جاری ۲۲ سپتامبر، روز جهانی بدون خودرو با یکم مهرماه مقارن شده است که در این روز مردم به خودداری از استفاده خودروی شخصی و همچنین به‌کارگیری سایر روش‌های حمل‌ونقل همچون پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و ناوگان حمل‌ونقل عمومی فراخوانده می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: امسال به دلیل شیوع کرونا تاکید اصلی بر پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری است؛ اما به منظور تسهیل در جابه‌جایی و رفاه حال دانش‌آموزان و خانواده‌ها، سربازان و سایر شهروندان زمینه استفاده رایگان آنان از اتوبوس در روز یکم مهرماه فراهم شده و به منظور حفظ سلامت مسافران، ضدعفونی ناوگان به صورت مستمر و کامل ۲ بار در روز انجام می‌شود.

زرآبادی با اشاره به ضرورت فرهنگسازی و تلاش همگانی برای خودداری از استفاده خودروی شخصی تصریح کرد: در این روز شهروندان می‌توانند خریدهای کوچک روزمره را بدون خودرو و با استفاده از چرخ دستی، دوچرخه و... انجام دهند‌.

او خاطرنشان کرد: مسلما اهمیت کاهش استفاده از خودروی شخصی مختص روز جهانی بدون خودرو نیست؛ بلکه برای داشتن شهری پاک، آرام، ایمن و سالم می‌توان در تمام ایام سال در راستای رسیدن به این هدف و همچنین تبدیل پیاده‌روی و دوچرخه سواری به شیوه‌هایی رایج در زمینه حمل‌ونقل گام برداشت.

 

1004/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید