
به گزارش خبرگزاری بسیج در سرخه، علیرضا عربی، رئیس شورای اسلامی شهر سرخه در دیدار با مدیرکل پست استان سمنان در سالن جلسات شورای شهر سرخه اظهار داشت: خدمات پست الکترونیک رویکرد جدید پست است که مردم باید هر چه بیشتر با این موضوع آشنا شوند.
وی افزود: باید فروش اینترنتی در بستر پست در سطح شهرستان سرخه فرهنگ سازی شود و البته تا کنون نیز اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است و چندین فروشگاه این شهرستان اقبال خوبی نسبت به این موضوع از خود نشان داده اند و هم اکنون جزو مشتریان ثابت این نوع خرید و فروش هستند.
وی گفت: باید در حوزه ارائه خدمات پست الکترونیک نسبت به اعتماد سازی بین فروشنده و خریدار توجه شود.
رئیس شورای اسلامی شهر سرخه در بخش دیگری از سخنان خود به دو موضوع شهروندمداری و مشتری مداری تأکید کرد و گفت: ادارات و نهادهای مختلف باید توجه کافی به این موضوع داشته باشند.
عربی فضاسازی مطلوب اداری را به مثابه تکریم ارباب رجوع دانست و گفت: مهمترین اولویت باید تأمین رفاه و آسایش شهروندان باشد.
در ادامه مدیرکل پست استان سمنان گفت: از روز دوشنبه یکم مهرماه امسال، درج کد پستی و کد ملی روی بستههای پستی الزامی است و شهروندان باید هنگام مراجعه به واحدهای پستی برای ارسال هرنوع بسته و پاکت کد پستی فرستنده را به اضافه سایر مشخصات الزامی شامل کد ملی فرستنده به همراه داشته باشند.
نصرت الله مشیری افزود: شیوع کرونا، موجب افزایش خرید اینترنتی و ترغیب مردم به استفاده از خدمات پست برای جابه جایی مرسولات به جای مراجعه حضوری و غیرحضوری شد.
وی بیان کرد: ۲۶۸ واحد پستی در استان سمنان فعالیت دارد و تلاش تمامی این واحدهای پستی ارائه بهترین و بهنگامترین خدمات به مردم استان سمنان است. /ع