۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
07:25
کد خبر : 9279385
۲۳:۴۲

۱۳۹۹/۰۷/۰۳

برگزاری پیاده روی خواهران پایگاه حضرت زینب(س) سرخه

به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم پیاده روی بسیجیان پایگاه حضرت زینب(س) به سمت گلزار شهدا شهرستان سرخه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج در شهرستان سرخه؛ بسیجیان پایگاه حضرت زینب (س) به مناسبت شهادت سه ساله امام حسین (ع) و گرامی داشت هفته دفاع مقدس با هدف گلباران و غبارروبی قبور پاک شهدای هشت سال دفاع مقدس تا گلزار شهدا پیاده روی و بار دیگر با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید پیمان کردند.
همچنین این برنامه با سخنرانی هادی سیاسی، زهرا مهدی نژاد و سوگنامه حلقه شهید محمد حسین احسانی همراه بود.
زهرا مهدوی نژاد در این برنامه با اشاره به اینکه هشت سال دفاع مقدس یک قطعه نورانی و نقطه عطف در تاریخ اسلام و مسلمانان بود؛ اظهار داشت: مردم در دفاع مقدس محبوب هایشان را برای حفظ محبوب‌ترین دادند؛ آن‌ها فرزند، اموال و آرامش خود را دادند و فدای اسلام کردند.
وی تصریح کرد: گنجینه دفاع مقدس باید برای نسل امروز و نسل‌های آینده بازخوانی شود تا بفهمند این انقلاب ارزان به دست نیامده که ارزان از دست برود.
هادی سیاسی افزود: رزمندگان اسلام در طول دوران دفاع مقدس با تمام توان در مقابل دشمنان مقاومت و ایستادگی کردند و با حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مختلف ملت ایران، حماسه‌های جاوید و ماندگار خلق کرده و توانستند نقشه‌ها و توطئه‌های شوم و پلید آنان را نقش بر آب کردند.
مهدوی نژاد اضافه کرد: مطمئناً اگر بتوانیم حقانیت دفاع مقدس و واقعیات مربوط به آن را برای نسل جدید طبیعی کنیم و از تحریف جلوگیری شود قطعا این آموزه‌ها می‌توانند دانشگاهی برای تربیت نسل جدید باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید