۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
16:28
۱۲:۱۲

۱۳۹۹/۰۷/۱۴

خون رنگین سلبریتی ها!!

سلبریتی ها! از این توهم بیرون بیایید و این واقعیت را بپذیرید که نه تنها سواد ورود به هر موضوعی؛ بلکه حق دخالت دراموری که نسبت به آن محق و مطلع نیستید را نیز ندارید.

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،  این روزها ویدئویی در فضای مجازی دست به دست می شود که در آن مهراب قاسم خانی با حالتی عصبی در مواجه با خفت گیری که با تهدید و قمه کشی موبایل دخترش را دزدیده بود، می گوید: « به سنش نگاه می کردی، به قدش نگاه می کردی، من دختر بزرگ نکرده ام که گردن کلفتی مثل تو بیاید و اینجوریش کنه .. »

این نوع اعتراض و پرخاشگری یک سینماگر به جوانکی خفت گیر!، باعث واکنش های زیادی در فضای مجازی از سوی کاربران شبکه های اجتماعی شده است، شاید آنها با ذهنیت #اعدام_نکنید، توقع رفتاری دیگر داشتند!.

فضاسازی رسانه‌ای برخی از این سلبریتی‌ها در حمایت از قاتل‌ها و زورگیرهای مسلح با ایجاد هشتک #اعدام_نکنید، مدتی می شد که مردم را در بهتی حیرت انگیز فروبرده بود اینکه اگر اتفاقی مشابه قتل و جنایت برای خود سلبریتی ها یا نزدیکانشان پیش بیاید باز هم خواست آنها همین #اعدام_نکنید است؟!

با اتفاقی که برای دختر قاسم خانی افتاد انتظارها به پایان رسید و نقاب از چهره واقعی سلبریتی هایی که در همسویی با براندازان و دشمنان نظام جریان سازی هایی نظیر داغ کردن هشتک #اعدام_نکنید را راه انداخته بودند، برداشت و نشان داد آنها آنقدر خون خود را رنگین تر و فرزندان خود را محق تر از سایر مردمی که خود را هنرمند آنها می خوانند! می دانند که تحمل یک قاپ زنی و زورگیری را ندارند!

سلبریتی هایی که در قامت دایه مهربان تر از مادر در حمایت از قاتل ها و جنایت کارانی که خون مظلومی اعم جوان بسیجی، مرد کارمندی که پدر خانواده و فرزند عزیز والدینی سالمند است، قد علم می کنند آیا متوجه نیستند وقتی جای قاتل و مقتول را عوض می کنند، وقتی به جای ظالم، مظلوم را مجازات می کنند! روزی خواهد رسید که در محکمه ی افکار عمومی باید پاسخگوی آنچه کاشتند باشند! و اگر خود و نزدیکانشان در کسوت مظلوم قرار گرفتند باید مجازات را بپذیرند و ظالم را تکریم کنند!؟

آقای سینماگر چه پاسخی در برابر این توئیت هایی دارد که مخاطبین برایش ارسال می کنند « حالا که سارق گوشی دختر مهراب قاسم‌خانی را گرفتند، آیا درسته ما هشتک #آزاد_کنید رو راه بیندازیم؟ فقط اونجاش که میگه «من بچه رو بزرگ نکردم که یک گردن‌کلفت مثل تو بیاد اینجوریش کنه» یک سوال: آیا بچه‌های سلبریتی‌ها با بچه‌های مردم عادی فرق دارند؟» یا این یکی که می گوید: « آقای قاسم‌خانی! به خدا قسم هیچ‌کس بچه بزرگ نمی‌کنه که یه لات از راه برسه و براش گردن‌کلفتی کنه تهدیدش کنه و چاقو زیر گلوش بذاره. ولی چرا شما امنیت در برابر اراذل رو فقط برای خانواده خودتون می‌خواید؟»

راستی چرا سایر سلبریتی ها هشتک #آزاد_ کنید برای سارقی که با قمه و زورگیری می خواسته، خرجی خود و خانواده اش را در بیاورد یا شاید هم اعتراضی کند، نمی زند!؟ جالب اینکه همین سلبریتی های حامی قاتیلن و دلنگران و دلسوز والدین مشتی اراذل و اوباش!، حالا در دلجویی از قاسم خانی و دخترش ، خواستار دستگیری و مجازات سارق شده و هنوز بر همین عقیده هستند!

اما به راستی تمام حرف های قدیمی ها را باید با طلا نوشت آنجا که می گویند:« در شکم گرفتاری ها و مصیبت ها، نیک بختی ها و سعادت ها نهفته است!» در این گرفتاری که برای دختر مهراب قاسم خانی پیش آمد، خیری نهفته بود که مهم ترین آنها رو شدن چهره واقعی برخی از سلبریتی ها است که خود را جدا از مردم می دانند، اما شعار در کنار مردم و با مردم بودن سر می دهند!

مشخص شدن سیاست بازی های منفعت طلبانه شان است یعنی، تا جایی بخاطر مردم هستند که منفعت شان ترکی بر ندارد !

مشخص شدن شدت خطرناکی دلسوزی ها و مظلوم سازی های شان است چرا که فهم شناخت مظلوم از ظالم را ندارند!

خلاصه کلام اینکه آقایان و خانم های سلبریتی! از این توهم که خون تان از مردم رنگین تر، فرزندان تان از فرزندان آحاد مردم عزیز تر ، زحمات تان برای بزرگ کردن فرزند از سایرین بیشتر و ترس و گریه عزیزان تان گران تر از ترس و گریه سایر مردم است و در آخر اینکه از همه فهمیده تر هستید! بیرون بیایید و این واقعیت را بپذیرید که نه تنها سواد ورود به هر موضوعی را ندارید بلکه حق دخالت در اموراتی که نسبت به آن محق و مطلع نیستید را نیز نداشته و ندارید حال این موضوع قضایی باشد یا پزشکی و درمانی و حتی سیاسی !

سلبریتی ها بپذیرند که جهان گرد است و حوادث و اتفاقات سلبریتی و شهروند عادی نمی شناسد! پس هر آنچه برای خود می پسندند برای سایرین هم بپسندند و هر نسخه ای که برای مردم می پیچند خود نیز به آن عمل کنند. تا دچار سؤالاتی نظیر سؤالاتی که اذهان عمومی از مهراب قاسم خانی دارد و او هیچ پاسخی در برابر آنها ندارند ، نشوند.

طنین یاس - روژان زندیه


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید