رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه تاکید کرد:

 توسعه اقامتگاه‌های بومگردی

علی محمدی گفت: چرخش گردشگر از شهرگردی به بومگردی و روستاگردی یکی از انتخاب‌های گردشگران در روزگار ماشینی و صنعتی فعلی است، لذا اولویت نخست را بر توسعه اقامت‌های بومگردی در روستا‌های گردشگر پذیر قرار دادیم.
کد خبر: ۹۲۸۴۳۴۲
|
۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ اظهار داشت: توسعه اقامتگاه‌های بومگردی یکی از اولویت‌های اداره میراث فرهنگی شهرستان است، چرا که چرخش گردشگر از شهرگردی به بومگردی و روستاگردی یکی از انتخاب‌های گردشگران در روزگار ماشینی و صنعتی فعلی است.
 
وی تصریح کرد: بر این اساس آماده سازی بستر توسعه و خدمات مطلوب به این گردشگران بویژه در روستا‌های بکر و گردشگر پذیر شهرستان تربت حیدریه از ضروریات حوزه گردشگری به شمار می‌رود.
 
محمدی خاطرنشان کرد: برای راه اندازی اقامتگاه بومگردی کامل بکاول تسهیلاتی به مبلغ ١٠٠٠ میلیون ریال به صورت قرض الحسنه اعطا شده است.
 
رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه بیان کرد: روستای بکاول که در ٢۵ کیلومتری شهر تربت حیدریه واقع شده دارای ۴٨ خانوار و ١٠٩ نفر جمعیت با آب وهوایی معتدل و کوهستانی است که معرفی و ساماندهی جاذبه‌های این روستا در جهت جذب گردشگر از اولویت‌های این اداره می‌باشد.
 
وی گفت: در شهرستان تربت حیدریه تعداد ۸ اقامتگاه بومگردی مجوز دار وجود دارد و تعداد ۵ اقامتگاه دیگر در حال اخذ مجوزات بهره برداری می‌باشند.
 
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه از افتتاح پنج اقامتگاه بومگردی در این شهرستان خبر داد و افزود: افتتاح این پروژه‌ها تا حد زیادی، کمبود زیرساخت‌های گردشگری شهرستان بویژه در حوزه اقامتی را رفع خواهد کرد.
 
وی افزود: این پروژه‌ها شامل افتتاح اقامتگاه بومگردی همایون شهر در روستای صنوبر، اقامتگاه بومگردی سناگل در روستای بیسقفیزن، اقامتگاه بومگردی خوش نشین‌ها در روستای رودمعجن، اقامتگاه بومگردی بکاول و آژانس گردشگری آرنیکا در شهر تربت حیدریه است.
 
در حال حاضر در شهرستان تربت حیدریه بالغ بر ۱۷ نوع تاسیسات گردشگری شامل مجتمع گردشگری، واحد‌های اقامتی، رستوران‌های بین راهی، سفره خانه سنتی فعال و دارای مجوز می‌باشند و تا پایان سال ۹ واحد دیگر مجوزات لازم را کسب خواهند کرد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار