۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:24
۱۱:۵۷

۱۳۹۹/۰۷/۲۵

جمع‌آوری ۱۰۰ معتاد ولگرد و متجاهر

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به جمع آوری ۱۰۰ معتاد ولگرد، متجاهر و مجرم از سطح شهرهای این استان، از نبود مکان برای نگهداری از این افراد انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج  از لرستان، سردار محمد مهدیان نسب امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به جمع آوری ۱۰۰ معتاد ولگرد و متجاهر از سطح شهرهای لرستان، اظهار داشت: همچنین با اقدامات صورت گرفته چندین نفر فروشنده خرد مواد مخدر در استان دستگیر شده است.

وی با بیان اینکه سه منزل که حالت مخروبه داشتند و به محلی برای خرید و فروش مواد مخدر، رفت و آمد قاچاقچیان، توزیع کنندگان و معتادین شده بود، تخریب شدند، عنوان کرد: مهم‌ترین مشکلی که در استان وجود دارد، نبود مکانی برای نگهداری معتادین ولگرد، متجاهر و معتادین که مرتکب جرم می‌شوند، است.

فرمانده انتظامی لرستان، افزود: در این راستا می‌طلبد که شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، کمپ‌ها را در سطح استان فعال کند تا ما بتوانیم این معتادین ولگرد، متجاهر و مجرم را روزانه جمع آوری کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید