قدرتالله مهدیخانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن فصل سرما و بارندگی ها و اینکه قزوین یکی از استانهای حادثهخیز به شمار میرود از این رو دستگاههای خدمات رسان و مرتبط با حوزه بحران باید برنامهریزی مدون و جامعی را برای مواقع بحرانی و ضروری داشته باشند.
وی با بیان اینکه ۲۸ دستگاه اجرایی ارتباط مستقیم و یا نقش پشتیبان کننده با مدیریت بحران دارند، اظهار کرد: برخی دستگاهها مانند شهرداریها وظیفه لایروبی سالانه رودخانهها را برعهده داشته و یا اینکه در حوزه امداد و نجات، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی ارتباط تنگاتنگی در مواقع بحرانی با این مدیریت دارند.
مهدیخانی یادآور شد: قزوین در حوزه بحران به عنوان استان معین منطقه ۲۲ تهران و استان پیشرو چهار منطقه پایتخت نیز هست که با توجه به این موضوع، بحث تجهیز فرودگاه خدمات ویژه قزوین برای مواقع ضروری طی سالهای گذشته مطرح بود که خوشبختانه برای توسعه و روکش آسفالت باند آن طی هفته پیش قول تخصیص ۳۰ میلیارد ریال از سوی سازمان مدیریت بحران کشور به استان داده شده است.
به گفته وی، ۳۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات جهت مقابله با مخاطرات مربوط به مواد شیمیایی واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی استان و ۱۷ میلیارد ریال نیز برای مطالعه نواحی رانشی در ۱۲ روستا تخصیص داده شد.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین تاکید کرد: خوشبختانه طی سال گذشته و امسال با کمک شهرداریها و فرمانداران استان، عملیات لایروبی در سطح تمامی رودخانههای بحرانزا به انجام رسید و با هماهنگی فرمانداران، بخشداریها و شرکت توزیع پخش فرآوردههای نفتی قرار شد ذخیرسازی مناسب سوخت در تمامی روستاها به مورد اجرا گذاشته شود.
/ت20/ب۱۰۱۰