رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد

حساسیت مدیریت پسماند یزد در موج سوم کرونا/حمل خاک و نخاله یزد هوشمندسازی می شود

رحیمدل گفت: در شرایط کرونایی نه تنها میزان کار کادر سازمان کاهش پیدا نکرده که بیشتر هم شده است تا سلامت و پاکیزگی شهر دچار چالش نشود.
کد خبر: ۹۲۸۷۴۰۴
|
۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، حمیدرضا رحیمدل رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با تاکید بر اینکه مردم نباید پس از استفاده از ماسک و دسکتش ان‌ها را در معابر رها کنند اظهار کرد: ماسک استفاده شده و آلوده باید به صورت جدا گانه در کیسه‌های مشکی مخصوص زباله‌تر ریخته شود و ان‌ها از زباله خشک جدا کنند تا پرسنل سازمان دچار مشکل نشوند.

رحیمدل پرسنل سازمان پسماند و خدمات شهری چیزی به نام دور کاری ندارند و شبانه روز در خدمت شهروندان یزدی هستند افزود: در شرایط کرونایی نه تنها میزان کار کادر سازمان کاهش پیدا نکرده که بیشتر هم شده است تا سلامت و پاکیزگی شهر دچار چالش نشود.

***حساسیت مدیریت پسماند یزد در موج سوم کرونا

وی با بیان اینکه مدیریت پسماند یزد در نیمه دوم سال با توجه به موج شوم کرونا با حساسیت بیشتر انجام می‌شود تصریح کرد: یکی از زیرساخت‌ها و برنامه‌های مهم سازمان مدیریت مدیریت پسماند در سال جاری هوشمند سازی سامانه خاک و نخاله است مه با همکاری فاوای شهرداری نرم افزار ویژه این کار خریداری شد و هم اکنون در مرحله تست پایانی قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد اذعان کرد: با این کار علاوه بر جلوگیری از تخلیه خاک و نخاله‌های غیر مجاز در سطح شهر، کمکی به ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شهر یزد خواهد شد که تاکنون ۴۸۰ دستگاه اعم از نیسان، خاور، کمپرسی و بیل میکانیکی کد دار و تحت این سامانه قرار گرفته اند و امیدواریم تاماه آینده بتوانیم سامانه هوشمند خاک و نخاله را در یزد راه اندازی کنیم.

***همه خودرو‌های حامل نخاله کدگذاری می‌شوند

وی گفت: با کدگذاری همه خودرو‌های شخصی و دولتی که حامل نخاله و خاک هستند مبدا تا مقصد نخاله‌ها مدیریت می‌شود و از زمانی که شهوند پروانه ساختمانی را می‌گیرد و با براورد پیمانکار از میزان خاک برداری توسط پیمانکار همان میزان تحویل شهرداری می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد تاکید کرد: خودرو‌هایی که مجوز فعالیت می‌گیرند دارای برچسب و کد هستند و از شهروندان یزدی می‌خواهیم برای حمل خاک و نخاله از خودرو‌هایی استفاده کنند که کد سازماندهی را از سازمان پسماند دریافت کرده اند.

***کارخانه کمپوست یزد تجهیز می‌شود

رحیمدل ادامه داد: در بسیاری از خاک برداری‌ها خاک‌های زراعی مرغوبی وجود دارد که با این ساماندهی حتی می‌توان این خاک را با استفاده از این سامانه در اختیار شهروندان و یا ارگان درخواست کننده دیگر قرار دهیم در ضمن اینکه جداسازی نخاله هم با این سامانه صورت می‌گیرد.

وی در خصوص اخرین وضعیت کارخانه کمپوست یزد گفت: خوشبختانه با حمایت شهردار و اعضای شورای شهر یزد برای تجهیز کامل این کارخانه اعتباری در ردیف بودجه قرار گرفت و فراخوان عمومی آن برای خرید تجهیزات داده شد.

رحیمدل با بیان اینکه در کارخانه کمپوست با خط پردازش زباله، مواد عالی باقی مانده تبدیل به کود کمپوست خواهد شد ابراز کرد: یکی از نیاز‌های این کارخانه آب بود که با توجه به فاصله یازده کیلومتری چاه بالادستی با کارخانه خط انتقال آب اجرایی شده که تاکنون سه کیلومتر آن لوله گذاری شده است.

وی در خصوص شهرک بازیافت نیز گفت: امیدواریم بتوانیم این شهرک را هم در کنار کارخانه کمپوست با زمینی که واگذار می‌شود راه اندازی کنیم و همین آب چاه بالادستی را در شهرک بازیافت هم استفاده کنیم در ضمن اینکه با این آب فضای سبزی هم برای بادبند در اطراف این شهرک و مرکز دفن ایجاد خواهد شد.

***تولید ۲۲۰ تن چیبس چوب از بازیافت سرشاخه درختان

رحیمدل با اشاره به مشکلات زیست محیطی و منظر شهری فعالیت کارگاه‌های ضایعاتی غیر مجاز در حریم و مناطق مسکونی یزد ابراز کرد: با ایجاد شهرک بازیافت تمام این کارگاه‌ها در این شهرک مستقر خواهند شد و اقطعا مدیریت بهتری در این زمینه انجام می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد خاطرنشان کرد: در کارخانه کمپوست سرشاخ‌های درختان و لاستیک از زباله‌های تفکیک می‌شود که در فعالیت سه ماهه ۲۲۰ تن سرشاخه درختان از زباله‌ها تفکیک و با تبدیل به چیبس چوب به عنوان مواد اولیه به کارخانه‌های تئوپان فرستاده شده است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار