کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد؛

ترامپ و بایدن " سر و ته یه کرباس " هستند

وظیفه دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی طرح برنامه ای مشخص برای ساختار سیاست خارجی است، زیرا امید به پیروزی فرد خاصی در انتخابات آمریکا همانقدر بی نتیجه است که برجام و ثمره آن پوچ و نافرجام بود.
کد خبر: ۹۲۸۷۵۹۶
|
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سومین و آخرین مناظره انتخاباتی دو رقیب اصلی ریاست جمهوری آمریکا شامگاه پنج‌شنبه در نشویل ایالت تنسی آغاز شد...

مناظره‌ای که حول محورهایی، چون کره شمالی، جمهوری اسلامی ایران، روسیه، اتهام فساد‌های مالی و اخلاقی به یکدیگر، بیرون انداختن اجباری مهاجرین بخصوص کودکان از خاک آمریکا و ویروس کرونا بود. به همین جهت محمدرضا عسکری ارمندی، کارشناس مسائل سیاسی پیرامون این مناظره در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: چهره ایالات متحده آمریکا به عنوان کشوری که مدعی ابرقدرتی و نظام تک قطبی در جهان است در مناظره دو کاندید دموکرات و جمهوری خواه بیش از پیش بر همگان مشخص شد.
وی افزود: به عبارتی کشوری که چهره یک جامعه ایده آل مدرن بر پایه ساختار‌های دموکراسی، بانی صلح و امنیت جهانی، زادگاه حقوق بشر و آزادی را به خود گرفته بود در یک سکانس واقعی آمریکای تاریک و فاسد را نمایان کرد.
عسکری ارمندی تصریح کرد: بایدن و ترامپ تفاوتی ندارند، هر دو آمریکایی هستند و به دنبال هژمونی در ساختار نظام بین الملل. حال به هر قیمتی چه حمله به کشور‌های ضعیف و نابود کردن زندگی میلیون‌ها خانواده و قتل عام انسان‌ها، چه ساختن قفس برای مهاجرینی که با هزاران امید و رویا برای ساختن آینده فرزندانشان پا به خاک کشوری می‌گذارند، که در اوج بی رحمی کودکان را از والدین جدا و در مرز‌ها رها می‌کنند، کودکانی تنها و آواره که از آغوش گرم و محبت فقط چهره‌ای از پدر و مادر را بخاطر دارند و اما در آن سو دو کاندید پر مدعای آمریکایی با پررویی تمام و با پرستیژ " انسان خوب " مقابل میکروفون‌هایی که فقط می‌توانند " دروغ‌ها " را بلند فریاد بزنند، یکدیگر را به جنایت بر علیه کودکان متهم می‌کنند در حالی که بایدن و ترامپ هر کدام که در این جریان مقصرند چهره و فلسفه سیاست‌های آمریکا را نشان می‌دهند.

این کارشناس سیاسی در ادامه تاکید کرد: اگر این اتفاق در ایران یا هر کدام از کشور‌های مخالف سیاست‌های آمریکا رخ می‌داد آمریکا با ژست کدخدایی و مدعی حقوق بشر و با توسل به ابزار‌های رسانه و قدرت چانه زنی خود در سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی شروع به صادر کردن تحریم، تهدید و قطعنامه می‌کرد و در نهایت زمین و زمان را محکوم می‌کرد و عده‌ای روشنفکرنما در پیج‌های اینستاگرام و توئیتر همصدا با آمریکا بر طبل دشمنی می‌کوبیدند، اما حالا که دو نماینده دو حزب بزرگ آمریکا خود به افشاگری بر علیه یکدیگر دست زدند همه ی اپل به دستان سکوت کردند و در حال تحلیل چهره بایدن و ترامپ هستند تا ببینند کدام یک خوشتیپ‌تر هستند؟!

عسکری ارمندی بیان کرد: واقعیت این است که آمریکا با ترامپ یا بایدن با برجام یا بدون برجام همان شیطانی است که برای رسیدن به منافع خود بی رحم است، آن عده‌ای هم که قهوه در دست بر صندلی و مبل تکیه زدند و آمریکا را مدینه فاضله خود می‌دانند بهتر است جهان را با عینک واقعیت‌ها ببینند نه تخیلات ساده انگارانه...
وی با اشاره به فلسفه سیاست‌های آمریکا، گفت: آمریکا فلسفه و سیاست مشخص و خاص خود را دارد،  بنابراین پیروزی هر کدام از طرفین تغییر گسترده‌ای در برنامه‌های این کشور ایجاد نمی‌کند، بلکه کشور‌های دیگر بخصوص دستگاه‌های سیاست خارجی باید برنامه مشخص خود را در برابر آمریکا داشته باشند مثل؛ا برای کشور ما ایران،  بایدن و ترامپ و ... همه " سر و ته یه کرباس " هستند. بدین ترتیب وظیفه دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی طرح برنامه‌ای مشخص برای ساختار سیاست خارجی است، زیرا امید به پیروزی فرد خاصی در انتخابات آمریکا همانقدر بی نتیجه است که برجام و ثمره آن پوچ و نافرجام بود.

عسکری در پایان از مسئولان خواست برای تغییر کارنامه ضعیف و ناامیدکننده خود، نگرش خود را تغییر داده و به جای امید به پیروزی دموکرات‌ها، به فکر سیاست و اقتصاد کشور باشند.

ارسال نظرات