به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سردار «علی اکبر جاویدان» در دیدار با رئیس کل دادگستری و دادستان کرمانشاه مقابله جدی پلیس با مجرمان، قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت عمومی با همکاری دستگاه قضایی را جزو اولویتهای همیشگی پلیس عنوان کرد.
وی با بیان اینکه مقابله با اشرار و افراد مجرم از جمله ماموریتهای مشترک پلیس و دستگاه قضایی است، یادآور شد: خوشبختانه اهتمام خوبی نیز برای این کار از سوی هر دو دستگاه وجود دارد.
سردار جاویدان ادامه داد: هم افزایی ۲ سویه پلیس و دستگاه قضایی به عنوان ۲ بال امنیت آفرین جامعه میتواند بر امنیت موجود دامن زده و شرایط را برای مجرمان سخت تر از قبل کند.
رئیس پلیس استان کرمانشاه تصریح کرد: ایجاد امنیت پایدار در جامعه از یک سو و مقابله شبانه روزی با مجرمان از سوی دیگر در برنامههای پلیس قرار داشته و همواره سعی شده تا جلوتر از طرح و نقشه این افراد اقدامات آنها خنثی شود.
وی تاکید کرد: از ابتدای امسال پلیس مقابله با اشرار، مجرمان و قاچاقچیان را به صورت جدی در دستور کار قرار داد و خوشبختانه نتایج خوبی نیز حاصل شده به گونهای که طبق آمار منتشره از سوی ناجا، کرمانشاه در بسیاری از جرائم جزو ۱۰ استان آخر کشور محسوب میشود.
سردار جاویدان در پایان از حمایتهای دستگاه قضائی از پلیس قدردانی و ابراز امیدواری کرد با افزایش تعامل موجود عرصه برای مخلان نظم و امنیت عمومی تنگ تر از گذشته شود.
در این دیدار نیز رئیس کل دادگستری اظهار داشت: تعامل خوب پلیس و دستگاه قضائی عرصه را بر مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی تنگ کرده و آنها را به این نتیجه رسانده که دیر یا زود در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.
وی ادامه داد: امروز در سایه تعامل و هم افزایی خوبی که میان نیروی انتظامی و دستگاه قضائی وجود دارد امنیت مطلوبی در کشور و به تبع آن کرمانشاه حاکم است؛ پلیس و دستگاه قضائی بال های امنیت بخش جامعه هستند که وقتی کنار هم قرار می گیرند رعب و وحشت در دل مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی حاکم می شود چرا که این موضوع را دریافته اند دیر یا زود تسلیم قانون خواهند شد.
توسلی زاده با بیان اینکه ماموریتهای پلیس و دستگاه قضائی بسیار بهم نزدیک و هر دو در راستای گسترش عدالت و حقطلبی در جامعه است، افزود: حمایت این دو نهاد از یکدیگر در اجرای برنامهها موضوع مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه نزاعات خیابانی، سرقت، مفاسد اقتصادی و سایر موارد را از جمله جرائم آزاردهنده در جامعه عنوان کرد و گفت: کنترل این جرائم و برخورد قاطعانه با مجرمان از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار هم دستگاه قضائی و هم پلیس قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: برخی جرائم که به تعدادی از آنها اشاره شد را باید جدی گرفت چرا که به سادگی از کنار آن عبور کردن میتواند برای جامعه خطرناک باشد، هرچند هم پلیس و هم دستگاه قضائی با توجه به اشرافیت خوبی که بر موضوعات دارند برخورد قاطعانه با آنها را در دستور کار داشته و دارند.
توسلی زاده یادآور شد: موضوع بسیار مهمی که باید دستگاه قضائی و پلیس به آن توجه داشته باشند پیشگیری از وقوع جرائم با اقدامات فرهنگی و ارائه آموزشهای لازم به اقشار مختلف است، چرا که قطعا این کار هزینههای به مراتب کمتری نسبت به برخوردهای قانونی خواهد داشت.
این مقام عالی رتبه قضائی افزود: موضوع پیشگیری از وقوع جرم در استان نیز باید با جدیت از سوی پلیس و دستگاه قضائی دنبال شود و در این میان معاونت اجتماعی با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری میتواند راهکارهایی برای پیشگیری از وقوع جرائم ارائه کنند.
وی همچنین با اشاره به حجم بالای پروندههای ورودی به محاکم قضائی، گفت: این کار رسیدگی به آنها را طولانی میکند در حالی که شاید بتوان میان افراد درگیر در پروندهها صلح و سازش برقرار و از ارسال آن به دستگاه قضائی خودداری کرد.
توسلی زاده نقش پلیس در برقراری صلح و سازش میان افراد درگیر در پروندهها را بسیار موثر ارزیابی کرد و اظهار داشت: ارائه مشاورههای مناسب قطعا به صلح و سازش در بسیاری از پروندهها منجر میشود که البته این کار هم در حال انجام است.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در پایان بار دیگر از آمادگی دستگاه قضائی برای حمایت از برنامههای پلیس خبر داد و گفت: با حضور سردار جاویدان در راس فرماندهی انتظامی استان شاهد ارتقاء امنیت در کرمانشاه هستیم.