به گزارش خبرگزاری بسیج، روزنامه غربگرای شرق، در سرمقاله ای، به تعریف و تمجید از نامزد ریاست جمهوری از حزب دموکرات آمریکا و حامیانش پرداخته و در ادامه به دروغگویی، وانمود سازی و مشابهت سازی های مضحکی روی آورده است.
در سرمقاله شرق که به قلم سردبیر این روزنامه نوشته شده، آمده است: «چیزی به پایان انتخابات ریاستجمهوری 2020 آمریكا باقی نمانده است. انتخاباتی كه در آن پیروزی هریك از نامزدهای حزب جمهوریخواه و دموكرات صورتبندی سیاست بینالملل را تغییر خواهد داد. گیرم در این میانه اصولگرایان اصرار بورزند فرقی در پیروزی این نامزدها وجود ندارد[!!]. البته این اولینبار نیست كه این گروه سیاسی برخلاف جامعه آمریكا و جامعه بینالملل و كشورهای منطقهای و مردم ایران نظر متفاوتی ارائه میدهد.[!!]»
آیا چنان که این روزنامه مدعی شده اصولگرایان گفته اند: «فرقی در پیروزی این نامزدها وجود ندارد» یا اینکه حرف اصولگرایان این بوده است: «جمهوریخواه و دموکرات در دشمنی با ایران اشتراک نظر دارند؛ اگرچه ممکن است در روشها گاهی با هم اختلاف نظر داشته باشند.» میان این دو گزاره تفاوت بسیاری هست و این گونه نظر جریان رقیب را دستخوش تغییر کردن قطعا با نیت و هدف خاصی انجام می گیرد. موضوع بعدی این است که سردبیر شرق مدعی شده اصولگرایان برخلاف تمام دنیا (دقت کنید که طیف اصلاح طلب همواره با مردم و در کنار آنها نمایش داده می شود) نظر متفاوتی دارند. خب نظر اصولگرایان را نوشتیم و در ادامه به گزاره هایی اشاره کنیم که در خود این روزنامه شرق از طیف اصلاح طلب بیان شده:
سرمقاله نویس شرق یعنی سردبیر این روزنامه همین اواخر در مصاحبه با «عباس عبدی» به او گفت: «شاید اگر انتخابات آمریكا برای كنشگران سیاسی ایران اینقدر مهم شده است و آن را در سرنوشت جامعه ما اثرگذار میدانند، بهنوعی فرافكنی واهی باشد.»
عبدی نیز که یک کنشگر طیف موسوم به اصلاح طلب است در همان مصاحبه می گوید: «حتی میشود گفت فشار دموکراتها به دولت ایران میتواند بیشتر از جمهوریخواهان باشد...» سپس در ادامه سرمقاله دیروز شرق آمده: «...آمریكا بهعنوان دشمن شماره یک اصولگرایان[!!] نیز از این قاعده مستثنا نیست. البته اصولگرایان با شیوه سرمایهداری آمریكا چندان عنادی ندارند[!!]، چراكه از رهگذر همین مخالفتها با آمریكا به سودهای كلانی دست یافتهاند.[!!]»
نخست اینکه طیف موسوم به اصلاح طلب آمریکا را دشمن شماره یک خود نمی داند. نکته دوم اینکه دروغی مضحک و بزرگ توسط سردبیر این روزنامه عنوان شده و آن اینکه اصولگرایان با سیستم لیبرالیسم آمریکایی یا سرمایه داری چندان عنادی ندارند. این موضوع آن اندازه روشن است که نیازی به توضیح نیست و در همین کیهان نقدهای بسیاری علیه لیبرالیسم یا سرمایه داری و وابستگان فکری این روش در میان دولتمردان بارها به نگارش درآمده است.
سوم اینکه این روزنامه و دیگر زنجیره ای ها همواره به صورت کلی و به منظور ترورشخصیت رقیب مدعی شده اند که اصولگرایان از راه دشمنی با آمریکا سودهای کلانی به دست آورده اند. آنها هیچگاه نمیگویند چطور از راه دشمنی با آمریکا میتوان به سود رسید یا افرادی که از این راه به سودهای کلان رسیدهاند چه کسانی هستند؟ معمولا کلیگویی یکی از نشانه های دروغگویی است. دیگر اینکه اظهار دوستی با آمریکا و اروپا سود در پی دارد یا دشمنی؟! مثال روشن این موضوع آل سعود و دوستی آنها با آمریکاییهاست که به هر ذلتی تن می دهند.