جانبازان باستانی کار قزوین، یاریگر دانشآموزان شدند
جانباز 45 درصد ورزشکار باستانی سید مرتضی فاضلی در گفتگو با خبرنگار بسیج قزوین بیان کرد: همزمان با سالروز شهادت شهید طیب حاجرضایی و در آستانه روز دانشآموز، ورزشکاران تیم شهید طیب حاجرضایی ورزش باستانی و کشتی پهلوانی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به دانشآموزان نیازمند کمک کردند.
توزیع 50 بسته تحصیلی بین دانش آموزان قزوینی به نیت شهید رضایی
سرپرست تیم شهید طیب حاجرضایی، ورزش باستانی و کشتی پهلوانی استان قزوین افزود: ورزشکاران تیم یاد شده، به نیت این شهید بزرگوار کمکهای خیرخواهانه خود را که شامل لوازمالتحریر اعم از دفتر، خودکار و مداد بود، بین 50 دانشآموز نیازمند توزیع کردند.
فاضلی بیان کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید حاجرضایی، اجرای رزمایش کمک مومنانه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و رفع مشکلات دانشآموزان نیازمند در تحصیل از جمله اهداف اجرای این طرح بوده است.
وی اضافه کرد: ورزشکاران تیم شهید حاجرضایی، هر ساله به مناسبت سالروز شهادت این شهید گرانقدر در زورخانه شهید رجایی قزوین مراسم گرامیداشت برای این شهید بزرگوار برگزار میکردند.
سرپرست تیم شهید طیب حاجرضایی، ورزش باستانی و کشتی پهلوانی استان قزوین افزود: به دلیل پیشگیری از شیوع ویروی کرونا، ورزشکاران تیم یاد شده، این مراسم را در سال جاری برگزار نکردند و کمک به دانشآموزان نیازمند را جایگزین این برنامه کردند.
فاضلی گفت: تیم شهید طیب حاجرضایی برنامههای فرهنگی مختلفی را در دستور کار خود دارد که توزیع بستههای معیشتی شامل برنج، روغن و ماکارونی، رب و حبوبات و پختن غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان در مناسبتهای مختلف مانند شب اربعین از جمله آنها است.
ادامه برنامههای فرهنگی تیم شهید طیب حاجرضایی تا شکست 100 درصدی کرونا در قزوین
وی سرکشی از بیماران در بیمارستانها، تجلیل و قدردانی از زحمات پرستاران و پزشکان در مداوای بیماران کرونایی و ضدعفونی کردن معابر اصلی و فرعی با هدف مبارزه با ویروس منحوس کرونا را از دیگر برنامههای این تیم برشمرد.
سرپرست تیم شهید طیب حاجرضایی، ورزش باستانی و کشتی پهلوانی استان قزوین ادامه داد: برنامههای فرهنگی این تیم تا شکست 100 درصدی ویروس کرونا در قزوین ادامه دارد.
گفتنی است؛ شهید طیب حاجرضایی سال 1290 در محله صابونپزخانه (در اصطلاح عام صام پزخانه) تهران به دنیا آمد، پدر او حسینعلی از اهالی قزوین به تهران مهاجرت کرده بود.
وی که از علاقمندان به ورزش باستانی بود، در ادبیات محاورهای آن زمان لات یا لوطی نامیده میشد و در سنین جوانی بارها به دلیل درگیری به زندان افتاد.
با تمام این سوابق، شهید حاجرضایی در ماه محرم از کوتاه کردن ریش خودداری کرده، لباس سیاه پوشیده و عزاداری میكرد. او با برخی از علما و روحانیون در ارتباط بود و در گزارش ساواک در سال ۱۳۳۶ آمده است که طیب به منزل آیتالله کاشانی میوه فرستاده است.
طیب ابتدا به شاه وفادار بود، تا جایی که تصاویر رضا شاه و پرچم شیر و خورشید را روی بدن خود خالکوبی کرده بود اما بعدها متحول شد و به نهضت انقلابیون اسلامی پیوست و سرانجام به علت این علاقه، قصد داشتند او را مجبور به بدگویی به امام(ره) کنند اما به علت نافرمانی در این امر، یازدهم آبان ماه ۱۳۴۲ به جرم فعالیت محرمانه و خیانتکارانه به منظور برهم زدن نظم و امنیت عمومی، در میدان تیر پادگان حشمتیه تهران اعدام و در قسمت شرقی حرم شاه عبدالعظیم(ع) به خاک سپرده شد.
۱۰۱۰/گ۳۰/ب