وی افزود: متاسفانه ساکنان این روستا توجه چندانی به استفاده از ماسک ندارند که این مسئله خطرناک است، بنابراین انتظار می رود با راه اندازی این پایگاه که به دنبال آگاهی بخشی و بیماریابی می باشد و مشارکت ساکنان، وضعیت روستا انجیرک از نظر ابتلا به کرونا به حالت مطلوب برسد.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول همکاری مردم به ویژه جوانان را یکی از عوامل اصلی در کنترل و مدیریت بیماری کرونا برشمرد و گفت: کرونا یک بیماری خاموش است که در ساده ترین حالت تا دو هفته فرد مبتلا را درگیر می کند لذا تمام شهروندان باید آن را جدی بگیرند و با توجه ویژه به پروتکل های بهداشتی موجب توقف چرخه انتشار گسترده این ویروس در سطح شهرستان شوند.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان دزفول نیز در این آیین اظهار کرد: بنا به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر حضور جوانان مومن و داوطلب در عرصه مقابله با کرونا، بسیج دانشجویی شهرستان دزفول اقدام به راه اندازی قرارگاه جوانان جهادی مقابله با کرونا شهید دکتر موسوی نموده است.
سروان پاسدار علی قاسمی نجف آبادی افزود: این قرارگاه در یکی از مناطق روستایی و محروم شهرستان دزفول مستقر شده و در قالب کمیته های مختلف در این منطقه حضور خواهد داشت تا وضعیت منطقه از شرایط قرمز خارج شود.
وی عنوان کرد: این قرارگاه شامل ۶ کمیته آموزش -خادمین سلامت - مساجد و نوسازی های معنوی - رسانه - مطالبه گری - پشتیبانی و کمک های مردمی خواهد بود که نیازهای یک منطقه را برای مقابله با کرونا تحت پوشش خواهد داشت.
سروان قاسمی اضافه کرد: پایش سلامت منزل به منزل، درمان رایگان(عمومی و تخصصی) و اهدا دارو رایگان و تست از بیماران در این منطقه نیز از برنامه های ویژه قرارگاه خواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان دزفول در پایان ضمن درخواست از مردم جهت رعایت پروتکل های بهداشتی، تاکید کرد: بسیج دانشجویی با تمام توان در این منطقه حضور خواهد داشت تا منطقه از شرایط قرمز خارج شود.