راه مهندسی پلی میان دانشگاه و صنعت است

مسئول طرح راه مهندسی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: راه مهندسی پلی میان دانشگاه و صنعت است، اما ساختن این پل به همت و تلاش نیاز دارد.
کد خبر: ۹۲۹۱۲۵۹
|
۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
مسئول طرح راه مهندسی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه راه مهندسی در ایجاد دغدغه حل مشکلات کشور برای دانشجویان اثر بسزایی دارد گفت: این طرح در حین تحصیل دانشجو، او را با مسائل پیشِ روی کشور در رشته تخصصی خود آشنا ساخته و برای حل آن‌ها ترغیب می‌کند، اگر راه مهندسی تبدیل به جریان شود، آینده‌ای روشن برای موتور‌های محرک رفع مشکل‌های کشور که دانشجویان هستند متصور خواهد بود.

مسعود محمودی به نحوه اجرای طرح راه مهندسی در سطح دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان اشاره و بیان کرد: اجرای طرح برای اولین بار در استان ما با توجه اقتصائات خاصی که دارد نیازمند فراهم کردن زمینه لازم است؛ لذا سعی کردیم تمامی دانشگاه‌های استان را تحت پایش برای انجام طرح قرار دهیم.

وی با تاکید بر این مطلب که راه مهندسی پلی میان دانشگاه و صنعت است، اما برای ساختن این پل به همت و تلاش نیاز است، ادامه داد: پس از بررسی‌ها و جلسات و صحبت‌های حضوری و مجازی با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاهها، دو دانشگاه سیستان و بلوچستان که در زاهدان قرار دارد و دانشگاه زابل که در زابل واقع است و هر دو دانشگاه نیز دانشگاه‌های سراسری استان هستند بعنوان دانشگاه‌های هدف مشخص شدند.

مسئول طرح راه مهندسی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با تشکیل تیم راه مهندسی در این دو دانشگاه کار سرعت بیشتری گرفت و با برگزاری جلسات توجیه و رفع ابهام با تیم‌های راه مهندسی، اقناع صورت گرفت.

این مسئول از آغاز پیش ثبت نام طرح راه مهندسی خبر داد و افزود: مرحله پیش ثبت نام طرح همزمان با ثبت نام نو دانشجویان در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان و زابل آغاز شده است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار