۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
18:23
کد خبر : 9291265
۱۰:۴۲

۱۳۹۹/۰۸/۱۷

استقرار‌ گروه‌ جهادی پزشکی‌ شهید حاج قاسم سلیمانی در قصرقند و ویزیت رایگان بیماران

مسئول نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در قصرقند از استقرار گروه جهادی پزشکی شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان قصرقند خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از،خبرگزاری فارس ، رضا بختیاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد ۱۲‌پزشک جهادگر از استان تهران به دعوت بنیاد علوی و همکاری سپاه شهرستان به قصرقند سفر کرده و قرار است نسبت به ویزیت و درمان بیماران و نیازمندان منطقه اقدام کنند.

مسئول نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در قصرقند افزود: این گروه جمعی از دندانپزشکان جهادگر هستند که از سالروز میلاد نبی مکرم اسلام در شهرستان قصرقند استقرار پیدا کرده و به‌مدت ۷ روز بیماران را به صورت رایگان ویزیت می کنند.

وی گفت: خدماتی از قبیل ویزیت، ترمیم دندان ویژه دانش آموزان و مادران باردار و ارائه دارو توسط این‌گروه جهادی به مردم‌ ارائه می شود.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید