معاون سیاسی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین

محدودیت هسته ای ایران، هدف مشترک ترامپ و بایدن/قاتلین سردار مقاومت را هرگز فراموش نمی کنیم

سرهنگ پویامنش گفت: هدف ترامپ، بایدن، اوباما در واقع یک هدف مشترک یعنی محدودیت جمهوری اسلامی ایران در بحث مسایل هسته ای و منطقه ای است و انتخاب هریک از اینها بعنوان رئیس جمهور، برای ما هیچ فرقی ندارد.
کد خبر: ۹۲۹۱۵۸۹
|
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴

الماس پویامنش معاون سیاسی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین با اشاره به انتخابات آمریکا و تاثیرات این انتخابات بر منطقه و ایران بیان کرد: تیم بایدن می خواهد از ناکامی های دولت اوباما عبرت بگیرد. قطعا یکی از سیاست های این منتخب، در بحث مذاکرات برجام است که اگر بازگشت به برجام مدنظر بایدن باشد قطعا با یک تضمین هایی از ایران مواجه می شود و در صورت عدم پذیرش برجام از سوی ایران، مجددا تهدیدهای ثانویه ایالات متحده را به روی کاغذ آورده و این موضوع را عملی خواهد کرد.

وی گفت: در کنار این امر، امید این حزب به موضوعات منطقه و حتی فرا منطقه ای است. با توجه به اینکه ترامپ در بحث پیمان منع اشاعه سلاح های اتمی و محدودسازی مسائل که در پیمان های مختلف وجود داشت، از تعهدات خود خارج شد لذا سعی اینها بر این است که علاوه بر اینکه می خواهند در اروپا مجددا به خواسته های خود جامه عمل بپوشانند از طرفی به دنبال هم پیمان شدن با بازیگران منطقه ای و بازیگران گروه 1+5 هستند که مجددا فعالیت های هسته ای و موشکی ایران را در منطقه خلیج فارس محدود نمایند.

محدودیت هسته ای ایران، هدف مشترک ترامپ، بایدن، اوباما

سرهنگ پویامنش اظهار کرد: به همین دلیل است که رویکرد تیم بایدن در منطقه علاوه بر اعرابی که سعی در ایجاد اختلال در اقتصاد کشور ما داشتند، به کشورهای اروپایی نیز می باشد که بتوانند این مسیر را با اقناع سازی کشورهای منطقه و همچنین اتحاد مخالفان برجام در داخل آمریکا جهت دستیابی به اهداف خود هموار سازند.

معاون سیاسی سپاه استان عنوان کرد: هدف ترامپ، بایدن، اوباما در واقع یک هدف مشترک یعنی محدودیت جمهوری اسلامی ایران در بحث مسایل هسته ای و منطقه ای است اما بازی هریک از این شخصیت ها مانند مهره های شطرنج با یکدیگر متفاوت است. با این تفاوت که سیاست ترامپ، اجرای خواسته های خود بدون پنهان کاری یا همان اصطلاح (از رو بازی کردن) بوده اما اوباما می خواست یک فرصت تنفسی را به ایران بدهد و سیاست دوگانه ای را در پیش گرفته بود.

آیا بایدن و حزب دموکرات، دلسوز جامعه ایرانی هستند؟

وی با اشاره به این نکته که آیا بایدن و حزب دموکرات واقعا در جایگاه دلسوزی برای جامعه ایرانی قرار دارند؟ افزود: جواب این سوال را به راحتی می توان در بحث بازگشت تحریم های تسلیحاتی با امضا ۳۴۱ نماینده دموکرات مجلس آمریکا مشاهده کرد. راهبردها و هدف گذاری های مختلفی از سوی دولت آمریکا با هر حزبی برای ایجاد مشکلات مختلف در جامعه ایرانی اسلامی وجود دارد.

این فعال سیاسی تقویت بحث دشمن شناسی در کشور را موضوعی مهم به عنوان هدف مشترک خواند و اضافه کرد: همچنان که آمریکا و اسراییل هر دو یک دشمن مشترک برعلیه جمهوری اسلامی هستند هرچند که از تهدید موشک های ما برعلیه اسرائیل به شدت واهمه دارند اما با تمام این تفاسیر باید بدانیم که آمریکا در هر برنامه ای شریک اسراییل است و اگر ما بخواهیم به این امر که حضور بایدن با ترامپ برای ما متفاوت است دلخوش باشیم، ممکن است احتمال تنفسی کوتاه برای کشاندن ما به پای میز مذاکره وجود داشته باشد اما در بیان کلی هدف آنها یکی است و فقط تفاوت در روش و تکنیک رئیس جمهورهای آمریکا وجود دارد.

استراتژی مقاومت فعال در اولویت برنامه های ما قرار گیرد

سرهنگ پویامنش ادامه داد: امروز ما باید استفاده از ظرفیت منطقه ای و جبهه مقاومت خود را به منظور خنثی سازی فشارهای حداکثری و تقویت عامل بازدارندگی دفاعی خود پیش ببریم. همچنین استراتژی مقاومت فعال را اولویت برنامه های خود قرار دهیم و گام بعدی افزایش سطح غنی سازی اورانیوم در چارچوب برنامه صلح آمیز هسته ای را همچون گذشته ادامه دهیم.

معاون سیاسی سپاه استان خاطرنشان کرد: موضوع بعدی راه اندازی مجدد پروژه آب سنگین اراک با تکنولوژی جدید است و همچنان بحث منطقه ای و شرق گرایی خودمان را در سیاست خارجی باتوجه به امضای قراردادهای خارجی که بین کشور ما و روسیه و توافق ۲۵ ساله با چین تقویت کنیم و در بحث مسایل دولتی در عرصه اداره کشور، با توجه به منویات مقام معظم رهبری در بحث عدم تفاوت در راهبردهای کشور با توجه به انتخابات آمریکا را باید با تقویت صادرات و واردات، تقویت ستاد بسیج اقتصادی مقاومتی، توسعه روابط اقتصادی با کشورهایی که تحت تحریم آمریکا هستند بعنوان اهداف کشور قرار دهیم.

وی اضافه کرد: ۶۰۰ میلیون نفر در کشورهای حاشیه ایران زندگی می کنند که باید تلاش کنیم این جمعیت را با خود همراه کرده و کالاهای ساخت داخلی را به این بازارها عرضه کرده و ارزآوری مناسبی برای کشور ایجاد نماییم. امروز قطعا هریک از نمایندگان احزاب آمریکا موفق به کسب آرا شود، در رویکرد ما تغییر ایجاد نخواهد شد و این جمهوری اسلامی است که باید از طریق استحکام ساخت قدرت درونی خود بتواند نیازهای خود را برطرف نماید.

نگاه ما به سیاست های آمریکا نباید منفعلانه باشد

این فعال سیاسی یادآور شد: نگاه ما به سیاست های آمریکا نباید منفعلانه باشد و نباید از در ناتوانی و به دلیل وجود مشکلات مسیر خود را تعیین کنیم و فراموش کنیم که ژنرال بزرگ مقاومت سردار شهید سلیمانی به دست چه کسانی و با چه هدفی به شهادت رسید و بحث استکبارستیزی نباید کمرنگ شود بلکه باید بحث مقاومت را تقویت و آن را بیش از پیش فعال نماییم. خط مشی کلی ما استکبارستیزی است و از همین رو باید مواضع خود را حفظ نماییم تا ببینیم در دولت بایدن به صورت عملی چه چیزی تحقق خواهد یافت.

سرهنگ پویامنش ادامه داد: متاسفانه افراد منزوی به عنوان اپوزیسیون داخلی و خارجی در داخل کشور وجود دارند که داعیه دار فتنه سال ۸۸ هستند و نمونه های آن را طی روزهای اخیر در انتخابات آمریکا دیدیم که آنچه بعنوان سیاست از سوی سردمداران و رهبران آمریکایی این افراد برای ملت ایران اجرا می شد، این روزها در داخل کشور آمریکا برای ملت آمریکا عملا به اجرا درآمده است.

اقتصاد ما باید از درون تغییر کند

وی افزود: سگ زرد برادر شغال است و با توجه به فتنه سال ۸۸، کاملا مشخص است که تئوری این فتنه، برگرفته از اهداف تیم سیاسی ترامپ است. لذا برای ما تفاوتی ندارد چه کسی رییس جمهور آمریکاست بلکه اقتصاد ما از درون باید تغییر کند. چرا که رهبران آمریکا دل سوز مردم ما نبوده و نیستند. همه تلاش ما طی هشت سال اخیر، موضوع برجام بوده و باید دید برجام چه ارمغانی برای ایران داشته است. خط و مشی رئیس جمهورهای آمریکا هدف مشترک سقوط جمهوری اسلامی ایران است.

سرهنگ پویامنش در پایان با توصیه به نخبگان سیاسی و فعالان اجتماعی گفت: هدف شما باید استکبارستیزی باشد چرا که رویکرد آمریکا نسبت به جامعه ایرانی اسلامی و نظام ما مشخص است. هر دولتی در آمریکا روی کار بیاید نسبت به مواضع جمهوری اسلامی و مردم ما، دولتی خائن است و لذا لازم است با تقویت مقاومت فعال در منطقه، موضوع استکبارستیزی را گسترش دهیم و قطعا هیچ امیدی در بحث بهتر بودن هر یک از حزب های دموکرات و جمهوری خواه وجود ندارد.

۱۰۱۰/گ۳۰/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار