به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل ازروابط عمومی ایرانسل، مراسم پایانی «نخستین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل» بعدازظهر امروز، با حضور دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل و جمعی از اعضای هیأتمدیره و معاونان ایرانسل برگزار شد.
دکتر بیژن عباسیآرند در این مراسم، یکی از رسالتهای ایرانسل به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران را «باز کردن فضا برای ایدههای نو» دانست و با اشاره به تجربۀ موفق ایرانسل در سرمایهگذاری روی شرکت اسنپ گفت: امیدواریم بتوانیم به شکلگیری و گسترش چندین اسنپ دیگر در ایران کمک کنیم.
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به راهاندازی مرکز نوآوری گفت: احساس کردیم این رسالت ماست تا به عنوان اپراتور دیجیتال، فضا را برای کسانی که ایدهای دارند، باز کنیم. هدفگذاری انجام شده برای این مرکز، این است که هم، در حوزۀ نیازمندیهای خود ایرانسل و بومیسازی آن فعالیت کرده و چالشهای داخلی را حل کند و هم، بخشی برای ایجاد کسب و کار جدید و توسعۀ اشتغال در کنار کسب و کار ایرانسل ایجاد کند.