به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کهنوج و ریاست محترم کمیته امداد شهرستان کهنوج با مشاور معاون اشتغال کمیته امداد کشور دیدار نمودند .
در این جلسه که صبح امروز در محل دفتر فرماندهی سپاه کهنوج برگزار گردید مهندس صدوقی مشاور معاون اشتغال کمیته امداد کشور با تاکید بر فعال نمودن نقش راهبران شغلی به ویژه در مناطق محروم افزود : ما در کهنوج دارای مناطق با ضریب محرومیت بالا هستیم که راه حل رفع محرومیت خانوارها توسعه اشتغال پایدار و بی نیاز نمودن خانوارهای تحت پوشش از وابستگی مالی به کمیته امداد است .
ایشان در ادامه نقش راهبران شغلی خانوارها را نقش حمایتی ، کارآفرینی ، بازاریابی و فروش محصولات تولیدی خانوارهای نیازمند و جلوگیری از واسطه گری دلالان بیان نمود .
مهندس صدوقی تاکید نمود که هدف مجموعه کمیته امداد کشور از جلسات مشترک با سپاه و بسیج استفاده از ظرفیت گروه های جهادی جهت تهییج ورود فعالان متعهد اقتصادی به عرصه راهبری اقتصادی و اگر برای راهبری اقتصادی معذوریت دارند حداقل نقش تسهیلگری داشته باشند .
جناب سرهنگ نکونام فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کهنوج در این جلسه با تاکید بر بازاریابی ، فروش محصولات و ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد برند معتبر اشاره نمود و آمادگی بسیج و مجموعه گروه های جهادی برای مشارکت با کمیته امداد شهرستان جهت توانند سازی مددجویان و اقشار محروم جامعه ، را اعلام نمود .
وی ضمن بیان اینکه بسیج در شهرستان به صورت جدی با ورود به برخی محلات فقیرنشین پیگیر حل مشکلات این نقاط با استفاده از امکانات در دسترس و ظرفیت سایر دستگاه ها می باشد ، خواستار اصلاح ضریب محرومیت برخی مناطق شهرستان و ورود جدی به حل مشکلات این نقاط شد .
جناب آقای مرتضی چمنی ریاست محترم کمیته امداد شهرستان کهنوج با تشکر از همکاری خوب مجموعه سپاه با کمیته امداد شهرستان اعلام داشت برخی نقاط محروم کهنوج مورد غفلت قرارگرفته اند که باید مورد توجه قرار گیرند .
ایشان آموزش نیروها جهت ایجاد توانمندسازی راهبران شغلی را ضروری دانست .
چمنی با اشاره به اشباع قشر کارمندی جهت ضمانت بانکی و اینکه شغل عمده مردم کشاورزی و مشاغل آزاد هست خواستار تسهیل ضمانت وام های کمیته امداد از طریق صندوق ضمانت امداد و سایر راه حل های جایگزین شد .
ایشان افزودند شغل اصلی مردم کشاورزی و به صورت خاص کشت محصولات جالیزی است که بدلیل نبود زیر ساخت متناسب با تولیدات و صنایع تبدیلی مردم در فصل برداشت دچار مشکل شده و با توجه به هزینه های جانبی مانند کارگر و ... محصول رها و توان بازپرداخت اقساط توسط مردم در این گونه موارد وجود ندارد .
وی تاکید کرد ما در سال جهش تولید قرار داریم که اهمیت کار برای ما بیش تر می شود و باید بدنبال تضمین خرید محصولات تولیدی مددجویان باشیم .