۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
20:25
کد خبر : 9292222
۰۹:۰۰

۱۳۹۹/۰۸/۲۱
همه برای شکست کرونا آماده اند:

ستاد مقابله با کرونا در بخش مرکزی خاش برگزار شد

با حضور علما و معتمدان ، شوراها و دهیاران و همکاری سپاه، انتظامی نشست ستاد مقابله با بیماری ویروسی کرونا در مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش برگزار شد.
بخ گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در خاش، بخشدار مرکزی خاش گفت: برای مقابله با این بیماری مشارکت و همکاری همه اقشار جامعه لازم است و باید نشست‌های دورهمی خانوادگی و دوستانه و تفریحی و مراسم‌های عزا و عروسی جمع شوند تا شاهد بهبود شاخص‌های سلامت و ریشه کنی و شکست بیماری باشیم.

عیدمحمد قلندرزهی افزود: ارگان‌های دولتی به تنهایی نمی‌توانند مشکلات را حل کنند، بنابراین لازمه رفع مشکلات بی تفاوت نبودن به امور و پرهیز از سهل انگاری است.

دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش هم بیان کرد: افزون بر ۱۲۵۰ مورد بیماری و ۶۷ فوتی ناشی از کرونا که ۱۷ مورد فوتی فقط در همین ماه آبان بوده در این شهرستان کوچک بسیار دردآور است.

وی اظهار داشت: استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی آسان‌ترین و ارزان‌ترین شیوه برای مقابله با کرونا است.

سرهنگ احمد مهرابیان جانشین سپاه خاش هم با اشاره به اینکه سپاه و بسیج به دنبال اجرای فرامین مقام معظم رهبری و فرمانده کل سپاه با تمام قدرت به صحنه آمده اند و به کاهش مشکلات کمک می‌کنند گفت: هم اینک افزون بر ۱۷۰ پایگاه مقاومت بسیج و بالای ۱۳۰ گروه جهادی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و امسال علاوه بر توزیع اقلام بهداشتی افزون بر چهار هزار بسته معیشتی را میان نیازمندان توزیع کرده ایم و همچنان با قوت خدمات را ادامه می‌دهیم.

سرگرد نعمت الله مومنی جانشین انتظامی خاش هم تاکید کرد: اهمیت دادن به حفظ جان و سلامتی مردم از اولویت‌های ناجا است و در این راستا با مسؤولان خدمتگذار و مردم همکاری همه جانبه خواهیم داشت.

مولوی عبدالستار حسین زهی امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش هم با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی ریشه در تعالیم اسلامی دارد گفت: سخت گیری برای تعطیل کردن مراکز علمی و آموزشی و فرهنگی و دینی برای مقابله با بیماری کرونا لازم است، اما جای گلایه مندی وجود دارد که بازار و شلوغی آن را مسؤولان نمی‌بینند و برای مشکلات و تهدیدات و ترافیک بازار فکری بر نمی‌دارند و بیشترین تهدید و آسیب همین بازار است که جان انسان‌ها در آن به خاطر شلوغی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خطر می‌افتد.

وی اظهار داشت: برای مقابله با بیماری کرونا بایستی زودتر از این تدبیر می‌شد تا شاهد وارد آمدن خسارت به خانواده‌ها و قرار گرفتن در شرایط قرمز و خطرناک بیماری نباشیم.

مولوی عبدالحکیم کردی از مدرسان حوزه مخزن العلوم خاش هم گفت: اکتفا کردن به استفاده از ماسک و شستشوی دست و لباس به مقابله از بیماری‌ها کمک نمی‌کند، امیدواریم برای جمع آوری زباله‌ها و فاضلاب‌های خانگی هم فکری برداشته شود.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید