خبرهای داغ:

مین‌گذاری اقتصادی آمریکا پس از شکست در سوریه

آمریکا اگرچه صحنه میدانی جنگ سوریه را کاملاً به جبهه مقاومت واگذار کرده است؛ اما همچنان به بحران آفرینی برای بالا بردن هزینه‌های بُرد می‌پردازد.
کد خبر: ۹۲۹۲۵۰۳
|
۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج، بحران اقتصادی و فشارهای مستقیم و غیرمستقیم غرب بر دمشق در شرایطی است که سوریه اکنون وارد موج دوم شیوع ویروس کرونا شده است و با عواقب اقتصادی آن نیز مجبور است دست و پنجه نرم کند.

تعداد موارد ثبت شده در مناطق تحت کنترل دولت سوریه تاکنون 6146 مورد است که از این تعداد 2402 مورد بهبود یافته و 313 نفر فوت کرده اند. طبیعتاً این آمار با توجه به نابودی بخش زیادی از زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی سوریه هم می‌تواند بسیار بیشتر از تعداد رسمی اعلام شده مبتلایان و کشته شده‌ها‌ باشد و هم دشواری کنترل بیماری را در پی داشته باشد.

چندی پیش جیمز جفری، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه، طی یک میزگرد آنلاین به میزبانی موسسه هادسون، اظهار داشت که استقرار نیروهای آمریکایی در شمال سوریه برای ادامه فشار بر دشمنان ایالات متحده مورد نیاز است. جفری گفت: «کار من این است که آن (سوریه) را برای روس‌ها به باتلاق تبدیل کنم.»

آمریکا اگرچه صحنه میدانی جنگ سوریه را کاملاً به جبهه مقاومت واگذار کرده و شکست تلاشها برای سرنگون کردن نظام مستقر و تجزیه سوریه مسجل می‌بیند اما همچنان به بحران آفرینی برای بالا بردن هزینه‌های بُرد می‌پردازد و یکی از مهمترین گلوگاه‌های بحران در سوریه وضعیت اقتصادی می‌باشد. زمانی که ترامپ از خروج نیروهای آمریکایی از سوریه خبر داد، اما حدود 500 سرباز در این کشور باقی مانده‌اند تا به همراه نیروهای SDF عدم دستیابی دولت به میادین اصلی نفت و گاز را تضمین کنند. حتی این موضوع منجر به چندین باز مواجهه نیروهای آمریکایی با روسی در این منطقه شد به صورتی که پنتاگون در ماه سپتامبر اعلام كرد كه سامانه های راداری سنتینل را مستقر كرده و «تعداد گشت های جنگنده های آمریكایی» را افزایش می‌دهد.

به گزارش دفاع پرس، طبیعتاً در چنین شرایطی کار دولت برای حل کوتاه مدت بحران اقتصادی به راحتی میسر نیست بویژه که مسائل بازگشت آوارگان، تبعات شیوع ویروس کرونا، و بازسازی مناطق ویران شده هر کدام خود بحرانی در دل ابربحران اقتصادی است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار