آمادگی کتابخانه امام صادق(ع) قزوین، در ارائه خدمات به پژوهشگران سراسر کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، حجت الاسلام محمدرضا سبحانی نیا معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین در مراسم تجلیل از کتابداران کتابخانه امام صادق(ع) که به مناسبت هفته کتابخوانی و با حضور حجت الاسلام سبحانی نیا مدیر حوزه های علمیه قزوین برگزار شد بیان کرد: در فرهنگ ایرانی روز ۲۴ آبانماه سالروز ولادت علامه طباطبایی است و نامگذاری این هفته به مناسبت تولد این عالم فرزانه که الگوی اسلامی ایرانی می باشد، بهانه ای برای تقدیر از تلاشگران عرصه کتاب و کتابخوانی است.
وی گفت: کتابخانه امام صادق(ع) به جز کتابخانه، عملا مرکز پژوهشی بوده و خدمات پژوهشی به مردم ارائه می دهد و همین امر وجه تمایزی بین این کتابخانه با سایر کتابخانه هاست.
حجت الاسلام سبحانی نیا اظهار کرد: در تمدن های بشری در تمام دوره ها کتاب اصلی ترین وسیله در انتشار علم و انتقال به نسل های آینده است و حتی با توجه به فضای مجازی و انفجار اطلاعات هیچ چیزی جای کتاب را نمی گیرد.
معاون پژوهش حوزه علمیه قم عنوان کرد: جایگاه کتاب و جایگاه تولید و حفظ و خدمات کتابداری نیز بسیار ارزشمند است. متاسفانه کتابخوانی کم رونق شده و دلایل اقتصادی و بیماری کرونا یکی از دلایل آن می باشد اما با درنظر گرفتن سرانه کتاب خوانی در سال های پیش می توان نتیجه گرفت که رونق کتابخوانی کاهش یافته است.
وی افزود: همگان طالب کسب اطلاعات از طریق فضای مجازی هستند. کتابخانه ها تمایل به حضور افراد و استفاده حداکثری مردم از این فضا هستند لذا هفته کتاب و کتابخوانی بهانه ای است تا گنجینه های کتابخانه ها از طریق رسانه ها به جامعه معرفی شود.
حجت الاسلام سبحانی نیا اضافه کرد: مراجعه کم و کم شدن کتابخوان ها معضل است و اکثر مرتجعین به کتابخانه ها، دانشجویان و پژوهشگران هستند. اینکه افراد علیرغم تحصیلات و مشاغل بتوانند وقتی برای کتابخوانی بگذارند بسیار کاهش یافته و پرچمدار علم و فرزانگی کشور، رهبر معظم انقلاب هستند که می تواند در حوزه کتاب و کتابخوانی الگویی برای همه جامعه باشد.
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: از پژوهشگران و اهل علم از سراسر ایران دعوت می کنیم که برای انجام پژوهش های خود از ظرفیت کتابخانه امام صادق(ع) استفاده نمایند و کتابخانه امام صادق آماده ارائه خدمات به اهالی پژوهش و علوم می باشد.
حجت الاسلام سبحانی نیا گفت: این کتابخانه در سه طبقه دارای بیش از ۸۰ هزار جلد کتاب می باشد که کتابخانه ای عمومی و اختصاصی است و در موضوعات مختلف علوم انسانی و اسلامی دارای منابع قوی بوده و یکی از کم نظیرترین کتابخانه ها در بین بسیاری از استان هاست.
۱۰۱۰/پ۳۰/ب