به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، سرهنگ وحید قویدل امروز در گفت و گو با خبرنگاران این شهرستان، اظهار کرد: سوداگران و متجاوزان مرزی قصد داشتند با استفاده از شرایط نامساعد جوی محموله مواد مخدر از کشور خارج کنند، که با حضور مرزبانان متواری شده و محمولهشان هم ضبط شد؛ اعضای این باند شناسایی شدهاند و با حکم قضایی دستگیر خواهند شد.
فرمانده هنگ مرزی این شهرستان از آمادگی مرزبانان در تمامی نقاط حوزه استحفاظی و مرزهای این شهرستان با کشور ترکیه خبر داد و گفت: نیروهای جان بر کف هنگ مرزی برای ایجاد امنیت پایدار ساعی هستند و در کنار سایر نیروها از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.
وی همچنین از کشف ۲۴۳ هزار نخ سیگار و ۸ قبضه اسلحه شکاری و لوازم آرایشی خبر داد و یادآور شد: ارزش قاچاق کشف شده بیش از ده میلیارد ریال است.
انتهای پیام