اقتصاد دانش بنیان تأثیر بسزایی در افزایش سرانه تولید دارد
به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، هاشم ارجمند فر مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه انصارالرضا(ع) درگفتگو با بسیج اظهار کرد: بسیج، این نعمت عظیم خداوند و یادگار بی بدیل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، کانون جوشان و مناسب ترین بستر حضور و مشارکت متخصصین و مهندسین صنعت کشور در دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است و در راستای تحقق آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری و تحقق بخشی از بسیج ده ها میلیونی رسالت زیر را بر خود فرض می داند.
وی ادامه داد: کمک به ارتقاء کارآمدی نظام اسلامی در عرصههای صنعت و معدن، سازندگی، اقتصادی، علمی، فن آوری و مدیریتی با تربیت مهندسین طراز انقلاب اسلامی و حفظ و گسترش فضای ارزشی در جامعه مهندسی جهت تحقق جامعه پیشرفته اسلامی است.
ارجمند فر تاکید کرد: مأموریت عمومی سازمان بسیج مهندسین صنعت، سیاستگذاری، طرحریزی، هدایت و نظارت بر فعالیتهای جذب، آموزش، سازماندهی، حفظ و انسجام و بکارگیری مهندسین صنعت کشور بمنظور کمک به ارتقاء کارآمدی نظام اسلامی در عرصه مختلف است.
وی بیان داشت: در سازمان بسیج مهندسین صنعت یک مجموعه اهداف کلان وجود دارد و ماموریت هایی هم به صورت عمومی وهم تخصصی در کنار سایر اقشار تعریف شده است، اما با توجه به اینکه در حال حاضر سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و جهش تولید ابلاغ شده و بخشهای زیادی از بندهای سیاست ابلاغی در حوزه صنعت است.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که اقتصاد مقاومتی را تولید و صنعت محور دانستند، نیاز است که در این خصوص برنامه ریزی و اولویت بندی صورت گیردکه بسیج مهندسین صنعت می توانددر حوزه های مربوط به اقتصاد و جهش تولید بخصوص در بحث الگوی مصرف و دانش بنیاد کردن بخش تولید نقش آفرینی کند.
وی تاکید کرد: با توجه به توسعه روزافزون دانش در حوزه صنایع، بهرهبرداری از شرکتهای دانش بنیان و دانش روز مرتبط با صنایع، غیر قابل اغماض است.
ارجمند فر گفت: اقتصاد دانش بنیان تأثیر بسزایی در افزایش تولید سرانه ی بالاتر، کاهش نابرابری در توزیع درآمد، افزایش فرصت های شغلی و در عین حال، اصلاح کیفیت محیط زیست و ارتقای کیفیت تولیدات به عنوان شاخصه های اصلی توسعه پایدار دارد.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت استان افزود: بی تردید شاخص اخیر از اهمیت ویژه تری هم برخوردار است؛ زیرا با بهبود کیفیت کالا و تولیدات مورد نیاز جامعه و رغبت روزافزون هم وطنانمان به محصولات با کیفیت داخلی، زمینه رقابت بیش از پیش تولید کنندگان و از جمله پژوهشگران شرکت های دانش بنیان فراهم شده است.
وی عنوان کرد: این مهم در صورت تداوم، بدون اعمال قوه قهریه و وضع قوانین سخت گیرانه ای از سوی دولت، بتدریج به موازات آگاهی بخشی به آحاد مردم، بستر رویگردانی از کالاهای قاچاق و بهره گیری از اجناس و تولیدات داخلی نیز شتاب مضاعفی خواهد گرفت و اینگونه می توان انتظار داشت که اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش های بنیانی در پی تغییر نگرش همگان از مرحله شعار گذر کرده و به رفتارهای مطلوب تری در جامعه مصرف گرایمان منجر شود.
ارجمند فر گفت: توسعه شرکتهای دانش بنیان و ترغیب صنایع استان به بهرهگیری از مطالعات و نتایج علمی مرتبط با صنعت ضروری است که راه اندازی کلینیک کسب و کار استان را اقدامی موثر در زمینه تعمیق بخشی و اثر بخشی این موضوع برشمرد.
وی ادامه داد: کلنیک صنعت تلاش دارد تا به صورت علمی و سیستماتیک به عارضه یابی و حل مشکل صنعت پرداخته و صنعت را به شکل واقعی با دانشگاه مرتبط کند.
انتهای پیام/