مسئول بسيج دانشجويي حاجی اباد گفت: رسالت بسيج دانشجويي در وهلهي اول اعتلاي انقلاب اسلامي و حفظ دستاوردها و ارزشهاي انقلاب اسلامي است؛ بر اين اساس دانشجوي بسيجي بايد با افزايش معرفت و بصيرت، انديشههاي ديني را در خود عمق ببخشد.
صبوره جعفری اظهار كرد: هنگامي كه امام (ره) فرمان صدور تشكيل بسيج دانشجو و طلبه را صادر كردند جنبشهاي چپ و انديشههاي ماركسيستي در دانشگاه زياد شده بود و در اين شرايط ايجاد تشكلي منسجم در داخل دانشگاه براي دفاع از اسلام و انقلاب لازم بود.
مسئول بسبج دانشجویی حاجی آباد ادامه داد: امام (ره) تاكيد داشتند كه دفاع از انقلاب با وحدت حوزه و دانشگاه ميسر ميشود و از سويي ديگر بيان كردند كه تنها بسيج دانشجويي ميتواند اين امر را محقق گرداند.
مسوول بسيج دانشجويي حاجی اباد اظهار كرد: حوزه و دانشگاه به عنوان دو پايه اساسي جامعه كه در آن همواره تاثيرگذار بوده و هستند، هميشه مدنظر افرادي كه ميخواستند براي رسيدن جامعه به سعادت و تكامل، كه هدف نهايي آن است، برنامهريزي كنند، بوده و هست.
وي گفت: حضرت امام (ره) در پيروزي انقلاب عظيم اسلامي به حوزه و دانشگاه توجه شاياني داشتند و اين هم در آثار وهم در عملكرد ايشان پس از پيروزي انقلاب مشهود بود و صدور فرمان تشكيل بسيج دانشجويي و طلاب از سوي ايشان در جهت سازماندهي نخبگان فرهنگي و اجتماعي در حوزه و دانشگاهها براي ايفاي نقش بيشتر آنها بوده است.
وی اظهار كرد: ما اعتقاد داريم كسي كه بر روي خود، نام بسيجي ميگذارد ميبايست داراي يكسري دغدغهها و دلمشغوليهايي باشد كه آن جداي از موفقيت، پيروزي و افتخار ايران عزيز اسلامي نيست.
وي با اشاره به اين مطلب كه بسيج دانشجويي و طلاب ميتواند نقش دانشگاه و حوزه را در اين زمينه پررنگتر كند و مسير پيشرفت كشور را تسهيل نمايد، افزود: اينها به اين دليل است كه اين افراد، افرادي دغدغهمند و از قشر فرهيختهي جامعه هستند.
جعفری اظهار كرد: تشكيل واژهي بسيج دانشجويي از دو كلمهي بسيج و دانشجو تكليف اعضاي آن را سنگينتر ميكند، زيرا آنها هم بايستي در پي كسب علم باشند و هم اينكه آن تعهد و پرچمداري پرچمي كه روزي بسيجيان پس از آنها در ميدانهاي عشق وحماسه به يادگار گذاشتند را عهدهدار باشند.
وي دانشجوي بسيجي را كسي دانست كه با داشتن دغدغههايي كه برگرفته از آن تعهد بسيجي او ميباشد، به تمامي مسائل مطرح در جامعه اعم از علمي، مذهبي و ديني با ديدي ريزبينانه بنگرد و آنها را مورد تجزيه و تحليل قرار دهد.
وي ابراز كرد: بسيج دانشجويي بايد به مباحث ايدئولوژيك و خدعهها و شبهاتي كه در دانشگاهها به وجود ميآيد توجه نمايد و در پي پاسخ دادن به آنها باشد و در كل مهمترين وظيفهي آن مراقبت بر حضورش در تحت لواي رهبري همانطور كه تا كنون بوده است، ميباشد و اينكه هر آنچه را مقام معظم رهبري ميگويند با گوش جان بشنود و بپذيرد.