وی با اشاره به عملکرد بسیج در راه اندازی کسب و کار و تربیت کارآفرینان بیان کرد: مادران جامعه ما باید فرزندانشان را کارآفرین تربیت کنند و بسیج هم دقیقاً از همین منظر ورود کرده است.
مدیر کارآفرینی بسیج جامعه زنان کشور گفت: با توجه به اینکه زنان سرپرست خانوار معمولاً از نظر مهارتهای فنی و کسب و کار در سطح پایینی هستند بسیج با اجرای طرح معین از سال 1394 مهارت های فنی را به آنها آموزش داد و الان هم اضافه کردن مهارت های کسب و کار به توانمندی های قبلی آنها را در دستور کار دارد.
افضلی شبکه بزرگ بسیج را ظرفیتی ویژه برای توسعه کسب و کارها در کشور دانست و گفت: هدف ما در بسیج، شناسایی افراد توانمند برای تشکیل خوشه و آموزش مهارت های کسب و کار به شکل هرمی به زنان سرپرست خانوار و متصل کردن آن ها به یکدیگر است.
مدیر کارآفرینی بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه اولین جامعه هدف ما برای حمایت، جامعه بسیجیان است افزود: در حال حاضر مرکز نوآوری «خانه کارآفرینی» در همه حوزه های بسیج در حال راه اندازی است، ما با کمک این مرکز کارآفرینی، تولیدکنندگان صنایع دستی را شناسایی و به هم متصل می کنیم تا کیفیت محصولاتشان ارتقا پیدا کند.
وی گفت: تمرکز اصلی ما بر شبکه سازی مراکز تسهیلگر برای اشتغالزایی و کارآفرینی به ویژه در حوزه صنایع دستی است.
همچنین حجت الاسلام کاظم موسوی، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره رویکرد مجلس یازدهم به ظرفیت بسیج در حوزه کارآفرینی گفت: بسیج در همه زمانها و مکانها تاکنون ظرفتیهای خود را نشان داده است.
وی از ارائه طرحی در مجلس درباره حمایت از بسیج مستضعفان و جهادگران و سنگرسازان بی سنگر خبرداد و گفت: بسیجیان در دانشگاه ها، آموزشکده ها، آموزش و پرورش، ادارات و حوزه عمرانی و بهداشت و درمان به ویژه در این دوران کرونایی حضور پررنگ و موثری دارند.
این نماینده مجلس با اشاره به حضور گسترده و همیشگی بسیج در همه عرصه ها گفت: ما در ادارات و موسسات و سازمانها باید از توانمندی های بسیجیان بیشتر استفاده کنیم تا با تأمین امنیت شغلی، ضمانت اجرایی ادارات و وزارتخانه ها افزایش پیدا کند.
حجت الاسلام کاظم موسوی تأکید کرد: برای مبارزه با خودتحریمی ها باید از نخبگان بسیجی استفاده کنیم ضمن اینکه حضور جوانان باهوش، اندیشمند و به ویژه بسیجی در سیستم اجرایی کشور هم ضروری است.