خبرهای داغ:

ماکت ریلی راه‌آهن زاگرس رونمایی شد

آئین رونمایی از ماکت ریلی راه‌آهن زاگرس امروز (سه شنبه ۴ آذر) با حضور مسئولان شهرستان اندیمشک و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.
کد خبر: ۹۲۹۶۷۹۰
|
۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اندیمشک، آئین رونمایی از ماکت ریلی راه‌آهن زاگرس امروز (سه شنبه ۴ آذر) با حضور مسئولان شهرستان اندیمشک و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در این ماکت مناطق مختلف مسیر اندیمشک تا تله زنگ به ویژه مناطقی از جمله کوه تنگوان، سد دز، پل شهبازان، پل تله زنگ جدید و قدیم و ایستگاه‌های دوکوهه، گل‌محک، مازو، بالارود، شهبازان و تله زنگ ساخته شده است.

با توجه به ثبت ملی بودن موزه راه‌آهن زاگرس، احداث این ماکت هم با هدف نشان دادن نمادی از مسیر ریلی اندیمشک تا تله زنگ صورت گرفته است که کوه‌ها، دره‌ها و برآمدگی‌های کوه‌ها در آن قرار دارند.

همچنین در این ماکت پوشش گیاهی و درختان استفاده شده طی مسیر، زیستگاه جانوری سمندر لرستانی، منطقه حفاظت شده چهل پا، پل دم دم، پل شهبازان، بقعه متبرکه شاهزاده احمد (ع) و دشت لاله نشان داده شده است.

سرپرستی پروژه ساخت ماکت راه‌آهن زاگرس بر عهده «زینب شاه‌آبادی» بود و «رستم پورجوادی»، «علی صادقی» و «مهدی جنوبی» نیز در ساخت این ماکت به صورت مستمر همکاری و مشارکت داشتند

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک:
مسئولان برای ثبت حادثه بمباران هوایی اندیمشک در تقویم رسمی کشور تلاش کنند


همچنین در ادامه کریم‌پور به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و گفت: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم رسمی کشور ثبت شود.

 

«احسان کریم‌پور» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اندیمشک، با اشاره به بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر سال ۱۳۶۵ اظهار کرد: در این روز ۵۴ هواپیمای جنگنده رژیم بعث به صورت اسکادرانی یک ساعت و ۴۵ دقیقه اندیمشک را مورد حمله هوایی قرار دادند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک افزود: این بمباران با توجه به وجود راه‌های مواصلاتی، وجود پایگاه چهارم شکاری از سایت‌های مستقر در اطراف، وجود بیش از ۲۱ پادگان در اطراف اندیمشک و حضور رزمندگان در این پادگان‌ها و همچنین با هدف قطع ارتباط دروازه ورودی کربلای خوزستان با مرکز کشور انجام شد.

وی اذعان کرد: در بمباران هوایی و حمله وحشیانه روز چهارم آذر اندیمشک، بیش از ۳۰۰ نفر شهید و ۷۰۰ نفر مجروح شدند که در طول دوران دفاع مقدس نایاب بود و به عنوان طولانی‌ترین بمباران هوایی بعد از جنگ جهانی دوم از آن نامبرده می‌شود.

کریم‌پور تصریح کرد: پس از این حادثه مردم غیرتمند و ولایتمدار اندیمشک به خیابان آمدند و شعار جنگ جنگ تا پیروزی، رفع فتنه و مرگ بر آمریکا را سر دادند و این یک حماسه بزرگی بود که در طول هشت سال دفاع مقدس در هیچ نقطه‌ای از کشور ایجاد نشد.

وی در پایان به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار