مسئول سازمان بسیج رسانه استان قم:

تربیت نیروی طراز انقلاب از جمله ماموریت های مهم بسیج رسانه است

مسئول بسیج رسانه قم با تاکید براینکه تربیت نیروی طراز انقلاب از جمله ماموریت های مهم بسیج رسانه است، تصریح کرد: ارائه خدمات فرهنگی به اصحاب رسانه از برنامه هایی است که بسیج رسانه همواره در دستور کار دارد
کد خبر: ۹۲۹۸۹۰۶
|
۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۹
  • به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مهدی تاجیک در نشست خبری که در دفتر خبرگزاری تسنیم برگزار شد، با اشاره به تاریخچه تشکیل سازمان بسیج رسانه اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه از سال ۹۲ در ۳۱ استان شکل گرفته و در قم نیز به عنوان یک تشکل فرهنگی و رسانه‌ای فعالیت دارد.

    وی با اشاره به ماموریت‌های بسیج رسانه در برگیری رسانه به معنی عام است، تصریح کرد: حدود ۴۰۰ فعال رسانه‌ای در قم هستند که از این شمار ۱۵۰ نفر آنان در بسیج رسانه عضویت داشته و ۶۰ نفر نیز به صورت فعال هستند.

    مسوول بسیج رسانه استان قم اضافه کرد: ۷۰۰ نفر در مجموعه جامعه خبری و غیر خبری در قم فعال هستند که جامعه غیر خبری شامل فعالان فضای مجازی، کانون تولید تصویری و ... می‌شوند.

    وی با تاکید براینکه تربیت نیروی طراز انقلاب از جمله ماموریت‌های مهم بسیج رسانه است، تصریح کرد: ارائه خدمات فرهنگی به اصحاب رسانه از برنامه‌هایی است که بسیج رسانه همواره در دستور کار دارد، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا این برنامه‌ها محدود شده است.

    تاجیک ادامه داد: حفظ انسجام در زمینه‌های فرهنگی و جهادی، نشست‌های هم اندیشی و هم فکری برای اصحاب رسانه و برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر از جمله اقدامات بسیج رسانه در استان قم است.

    وی برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر را در استان قم مورد اشاره قرار داد و گفت: جشنواره رسانه‌ای ابوذر منظم‌ترین جشنواره در استان است که به صورت مرتب در ۵ سال برگزار شده و امسال دوره ششم آن برگزار می‌شود.

    مسوول سازمان بسیج رسانه استان قم اضافه کرد: حدود ۲ ماه ارسال آثار از سوی اصحاب رسانه انجام می‌شود و پس از انجام داوری‌ها آثار برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند که سال گذشته یکی از خبرنگاران قمی در مرحله کشوری رتبه نخست را از آن خود کرد.

    وی در بخش دیگری از سخنانش به محور‌های اصلی ششمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر پرداخت و عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی و جهش تولید، تحقق عدالت اجتماعی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، روایت ایثار، جهاد شهدا و رزمندگان استان قم، بحران کرونا و عقلانیت دینی و آسیب‌های اجتماعی و تجربه‌های موفق مقابله با آن موضوعات بخش اصلی جشنواره هستند.

    تاجیک گفت: قالب‌هایی برای ارسال آثار به جشنواره ششم انتخاب‌شده که این قالب‌ها در حوزه‌های خبر، مصاحبه، گزارش، تیتر، عکس خبری، گزارش تصویری، گزارش ویدئویی، عکس نوشت و کاریکاتور می‌شوند که بخش عکس نوشت و کاریکاتور به‌عنوان فعالیتی که در فضای مجازی انعکاس دارد در جشنواره ششم اضافه‌شده است.

    وی مهلت ارسال آثاربه جشنواره ششم را ۳۰ آذرماه سال ۹۹ اعلام کرد و گفت: آثار ارسالی می‌بایست از دی‌ماه ۱۳۹۸ تا پایان آذرماه ۱۳۹۹ تولید شده و در فضای رسانه‌ای استان قم منتشرشده باشند.

    مسوول بسیج رسانه استان قم با اشاره به برگزاری برنامه‌های تفریحی برای اصحاب رسانه گفت: در تلاش هستیم برای ایام دهه فجر مسابقات تیراندازی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای اصحاب رسانه برگزار کنیم.

    انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار