۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
04:22
کد خبر : 9299191
۱۰:۴۴

۱۳۹۹/۰۹/۰۸
رئیس کل دادگستری استان فارس خبر داد:

کشف ٣٠ قبضه کلت کمری در شیراز

رئیس کل دادگستری استان فارس از کشف ٣٠ قبضه کلت کمری جنگی با تلاش و رصد شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس به نقل از روابط عمومي دادگستري استان فارس، حجت الاسلام  سيد كاظم موسوي با بيان اينكه كشف اين محموله بيانگر هوشياري و اشراف اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان فارس است گفت: در اين خصوص تاكنون يك نفر دستگير شده است و با دستور مقام قضايي در بازداشت به سر مي برد.
وي افزود: پرونده به شعبه ويژه جرايم امنيتي دادسراي شيراز ارجاع شده است و زواياي ديگر پرونده از جمله افراد ديگر مرتبط با اين محموله و همچنين ساير اقدامات مشابه در دست بررسي است.
رئيس شوراي قضايي استان فارس تصريح كرد: امنيت استان خط قرمز دستگاه قضايي و امنيتي است و با هر فعاليت ضد امنيتي برخورد قاطع در چارچوب قانون صورت خواهد گرفت .
اين مقام ارشد قضايي استان تصريح كرد با توجه به تعداد سلاح هاي مكشوفه و اهداف ضد امنيتي معاندين پرونده به صورت ويژه و با حساسيت مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت .

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید