۰۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 21 March 2025
00:22
کد خبر : 9300993
۱۳:۴۷

۱۳۹۹/۰۹/۱۵

توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در میان نیازمندان شهرستان قروه

همزمان با اجرای طرح شهید سلیمانی و در راستای مرحله سوم رزمایش کمک‌های مومنانه ۴۰۰ بسته معیشتی برای کمک به نیازمندان و اقشار آسیب دیده از کرونا توزیع شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، سرهنگ محمدرضا مومنی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه در ارتباط با برگزاری طرح شهید سلیمانی در این شهرستان اظهار داشت: در راستای برگزاری طرح شهید سلیمانی و با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه تعداد ۴۰۰ بسته معیشتی آماده توزیع در میان نیازمندان است تا در مرحله سوم از رزمایش کمک‌های مومنانه یاریگر نیازمندان و مستمندان باشد.


وی با اشاره به قرار گرفتن پک‌های بهداشتی در این بسته‌ها افزود: ارزش ریالی هر یک از این بسته‌ها ۳ میلیون ریال است که با محوریت پایگاه‌های بسیج در اختیار اقشار آسیب دیده از کرونا و نیازمندان قرار خواهد گرفت.


فرمانده سپاه قروه همچنین به سرکشی از اصناف و بازاریان اشاره نمود و ادامه داد: در جهت اجرای طرح شهید سلیمانی امروز از بانک‌ها و صنوف و بازاریان نیز سرکشی خواهد شد و نحوه اجرای قوانین و پروتکل‌های بهداشتی و ممنوعیت بازگشایی بازار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
 
انتهای پیام/7727
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید