تنها راه نجات بشریت، معنویت و تقویت خدامحوری است
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، آیین افتتاحیه برنامه های طرح صادقین با سخنرانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور مسئولین سپاه های مستقر در کرمانشاه برگزار گردید حجت الاسلام جلیلیان با اشاره به اهمیت معنویت و تعلیم و تربیت در زندگی فردی و اجتماعی بیان کرد: در میان همۀ نهادهای جامعه، تعلیم و تربیت، نهادی بنیادی و اساسی است که نقش منحصر به فردی دارد و تمام نهادهای اجتماعی دیگر به آن وابسته است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه افزود: تعلیم و تربیت، رسالت اصلی انبیاست، و این خود نشان دهنده جایگاه مهم و غیر قابل انکار نهاد تعلیم و تربیت در سعادت و پیشرفت هر جامعه به سمت آرمانهای خود است؛ ادارۀ تربیت پاسداریِ سپاه عهدهدار تربیت پاسدارانی است که مأموریت اصلی آنها دفاع از انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن است.
حجت الاسلام جلیلیان با بیان اینکه مهمترین امتیاز ما نسبت به غرب، وجود معنویت در مردم ماست، معنویت را عامل اصلی حفظ انقلاب و فتح قله های پیشرفت دانست و اظهار داشت: دنیا باید بفهمد که تمامی امور انسان متاثر از عامل معنویت است و تنها، معنویت است که می تواند نجاتگر بشر باشد.
وی با اشاره به تاکیدات فراوان و گستره معنویت در اندیشه های امام و رهبری، یکی از عوامل اصلی رشد معنویت را انس با قرآن عنوان کرد و گفت: هدایت قرآن یک هدایت عالمانه، واقع بینانه و الزام آور است.
حجت الاسلام جلیلیان توحید محوری، خردورزی، انس با قرآن، ارتباط با امام عصر(عج)، مسئولیت مداری و پرهیز از منیّت و خودخواهی را از عوامل اصلی معنویت افزایی برشمرد و افزود: پیروی از هوای نفس و شهوانیات و آلودگی به معاصی، مانعی بزرگ بر سر راه معنویت افزایی است.
وی افزود: در قرآن کریم 90 بار کلمه "رب" و 46 بار کلمه "رب العالمین" آمده است که نشان دهنده اهمیت تربیت از دیدگاه خداوند است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اهمیت تربیت از دیدگاه شهید مطهری گفت: از دیدگاه شهید مطهری، بحث تعلیم و تربیت, بحث ساختن افراد انسان هاست و عنصر محوری و اساسی آن، انسان می باشد و بسته به نوع نگاه به انسان، تربیت، متفاوت خواهد بود.
وی افزود: تربیت یک ضرورت اجتناب ناپذیر در زندگی اجتماعی انسان است. آدمی برای ادامه حیات انسانی و نیل به کمال لایق خود ناگزیر است با دیگران بیامیزد و عضو جامعه بشری باشد و در فعالیتهای اجتماعی با آنان همکاری نماید.
حجت الاسلام جلیلیان خاطر نشان کرد: تربیت، تجربیات نسلهای گذشته را به نسلهای بعد منتقل میکند و راه و رسم زندگی را به بشر میآموزد، تربیت برنامه هماهنگی فرد با اجتماع است، تربیت عواطف و احساسات را اندازه میگیرد و تمایلات انسان را به راه صحیح هدایت مینماید و روابط شخص را با اجتماع بر اساس شیوه صحیح منظم میسازد.
وی در پایان گفت: اجرای هر چه بهتر و غنی تر طرح صادقین نیازمند همت والای مربیان و اساتید است.