دبیر شورای عالی حوزههای علمیه گفت: دشمنان به هیچعنوان تاب و تحمل دیدن دانشمندان و اندیشمندان ما را ندارند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیتالله «سید هاشم حسینی بوشهری» امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر استان و افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش که به صورت ویدئو کنفرانس سالن کرامت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: کسب دانش و علم دارای جایگاه باعظمتی است و یاد و خاطره دانشمند هستهای کشور شهید محسن فخری زاده را گرامی میداریم.
امامجمعه موقت قم افزود: بسیاری از دانشمندان کشورمان در عرصههای مختلفی همچون علوم انسانی و اسلامی و پزشکی، سلولهای بنیادی و هستهای، میدرخشند، اما دشمنان بههیچعنوان تاب و تحمل دیدن دانشمندان و اندیشمندان ما را ندارند.
وی تصریح کرد: پژوهش دارای نقش مهم و کارکردی در تولید علم و پیشرفت و توسعه و صیانت از فرهنگ جامعه است و دراینباره پژوهشگران و مسئولان و حوزویان و دانشگاهیان دارای رسالت مهمی هستند.
آیتالله حسینی بوشهری با بیان اینکه در دین مبین اسلام، تولیدات علمی و پژوهشی و تحقیقاتی از جایگاه مهمی برخوردار است، خاطرنشان کرد: روایت مشهوری از رسول خدا (ص) در مقایسه قلم علما و خون شهیدان وجود دارد که آمده است قلم علماء ارجح بر خون شهداست؛ همانگونه که جایگاه و خون شهید بسیار ارزشمند است قلم دانشمندان و عالمان نیز دارای جایگاه مهمی است چراکه تلاش دانشمندان میتواند انسانهایی را تربیت کند که با ایثار و فداکاری آماده شهادت شوند.
امامجمعه قم عنوان کرد: در تاریخ پرافتخار شیعه و اسلام، اندیشمندان و علمای بزرگی درخشیدند که آثار ارزشمند علمی از آنها برجایمانده است، ما شخصیتهایی همچون حاجآقا بزرگ تهرانی (ره) و مرحوم سید حسن صدر و شیخ محمد کاشف الغطاء را داشتهایم که در پاسخ به توهین بزرگی به شیعه گرد هم آمدند و اثری، چون "الذریعه" نوشته حاجآقا بزرگ تهرانی به ثمر نشست.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه بیان کرد: امروز نیز دانشمندان بزرگی در دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی دست به تولید آثار گرانبهایی میزنند که دیگران به حال این اندیشمندان غبطه میخورند.
وی تصریح کرد: درواقع محققان و پژوهشگران به چرخه تولید علم و دانش، سرعت بخشیدند و در سالهای اخیر نیز بسیاری از حرکتهای پژوهشی از سمتوسوی کارهای فردی به فعالیتهای جمعی تبدیلشده که آثار و برکات زیادی به همراه دارد.
امامجمعه قم گفت: امروز کشور دارای نیازهای مهمی است و نباید در بزرگداشت هفته پژوهش تنها به یک روز اکتفا کنیم چراکه توقف در کشورها آرمانی و درحالتوسعه، معنایی ندارد.
وی تصریح کرد: شناسایی نخبگان پژوهشی و ایجاد بستری برای ارتقای فرهنگ پژوهش و پرهیز از نگاههای جناحی و باندبازیهای سیاسی از دیگر مسائل مهم در عرصه پژوهش است.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار