به گزارش خبرگزاری بسیچ از کرمانشاه، ۲۳ تیر ۱۳۹۴ یک تاریخ مهم برای ایران محسوب می شود زیرا از این تاریخ به بعد صدمات جبران ناپذیری به کشور وارد شد! در این تاریخ برجام به امضای کشورهای مذاکره کننده رسید تا در تاریخ ایران یک توافق خسارت بار دیگر بر جای بماند.
هر چند که برجام در حوزه هسته ای بود اما دریچه ای بود برای اتفاقات دیگر در کشور. از این تاریخ به بعد فرهنگ کشور نیز مورد هجمه قرار گرفت. وسیله نیز سند 2030 بود!
اجرای این سند در ایران جنجال فراوانی به دنبال داشت به طوری کار به جایی رسید که روحانی رئیس جمهور گفته بود: از هر چه بگذرم از 2030 نمی گذرم!
2030 در کرمانشاه؟
طی روزهای گذشته تصاویر و فیلم هایی در فضای مجازی منتشر شده است که حاکی از انجام اقداماتی به دور از فرهنگ و آداب ایرانی و اسلامی کرمانشاهیان است. این تصاویر مبتذل که گفته می شود در یکی از تکیه های تاریخی مذهبی کرمانشاه به ثبت رسیده، افکار عمومی را جریحه دار کرد.
هر چند یکی از مطالبات اقشار مختلف مردم در مواجه با این موضوع استعفا یا جابجایی مدیرکل میراث فرهنگی است اما نگاهی به گذشته نشان می دهد که این اقدامات اولین بار نیست که رخ داده است تا جایی که در شهریور ماه سال 95 یکی از ائمه جمعه استان کرمانشاه در خصوص حرمتی شکنی شهدا گفته بود: شنیده شده در کرمانشاه در روزهایی که مردم این استان آماده استقبال از سرداران شهید مدافع حرم هستند مسئولان استان خصوصا مسئولان فرهنگی غفلت کرده و با ساز دهل و رقص و آواز عملا از سر سهل انگاری بی اعتنایی خود را به فضای عمومی شهر و مردم نشان دادند.
همچنین حضرت آیت الله علما در سال 97 در دیداری که با مدیر کل فعلی میراث فرهنگی داشت، گفته بود:آوازه خوانی زنان و رقص جزو وظایف میراث فرهنگی نیست بلکه میراث فرهنگی مسئولیت دارد زیر ساختهای گردشگری و آثار تاریخی را جهت جذب گردشگر مهیا سازد.
همچنین چند سال پیش نامه ای از آیت الله یزدی منتشر شد که واکنش تندی نشان داده بود.
آنچه که مشخص است این است که اقدامات اخیر را نمی توان به یک مدیر و یک اداره تقلیل داد و این ساده اندیشی در این موضوع است زیرا مجموعه اقدامات چند سال پیش حاکی از گستردگی موضوع است.
رقاصی مختلط!
تکخوانی زنان نیز موضوع دیگری بود که در آن زمان واکنش های گسترده ای داشت.
اجرای تعهدات بین المللی در کرمانشاه؟
یکی از مواردی که در روزهای گذشته نیز مطرح شد طرح بحث نفوذ صهیونیسم در کرمانشاه بود که این موضوع می تواند گمراه کننده باشد و اصل مشکل را به حاشیه ببرد.
مجموعه اقدامات صورت گرفته شباهت بسیار زیادی به روح متن 2030 دارد. ترویج فرهنگ لیبرالی و تغییر سبک زندگی ایرانیان از جمله تبعات اجرای 2030 است.
حال این سوال پیش می آید که آیا روند اقدامات ضدفرهنگی و ضددینی صورت گرفته در سال های پس از برجام در کرمانشاه، ناشی از تعهدات بین المللی است؟