آیین گرامیداشت آیت الله یزدی (ره) در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد

آیین مجازی گرامیداشت عالم مجاهد آیت الله یزدی (ره)، رئیس فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۰۲۶۹۱
|
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیین گرامیداشت عالم مجاهد پارسا مرحوم آیت الله محمد یزدی، رئیس فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو فقید خبرگان رهبری امروز جمعه بیست و یکم آذرماه بعد از فریضه مغرب و عشا از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب در قم، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی حوزه‌های علمیه، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) با حضور مسئولان استانی به صورت محدود و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

این برنامه به دلیل شیوع کرونا به صورت زنده از شبکه استانی نور و شبکه سراسری قرآن منعکس شد.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سخنران این آیین به بیان فضایل این عالم مجاهد پرداخت و گفت::مرحوم آیت الله یزدی از پیشگامان نهضت انقلاب اسلامی بود که با سخنرانی‌های افشاگرانه اش در دوران ستم شاهی بار‌ها به زندان ساواک افتاد و تبعید شد.

آیت‌الله یزدی که از چندی پیش به دلیل کهولت سن و بیماری دستگاه گوارشی در بستر بیماری بود صبح روز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ۸۹ سالگی به جوار رحمت حق پیوست؛ پیکر این عالم برجسته در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

مرحوم آیت الله یزدی از شاگردان برجسته امام خمینی (ره) و آیت الله بروجردی (ره) بود که در درس‌های فقه و اصول امام خمینی (ره) شرکت داشت و از همراهان استوار و ثابت قدم نهضت امام خمینی (ره) علیه ظلم و فساد و کفر و استکبار بود.

با حکم امام خمینی آیت الله یزدی در سال ۶۷ به عضویت شورای نگهبان درآمد.

وی در ۱۱ آبان امسال به دلیل بیماری از این سمت استعفا داد. ریاست قوه قضاییه به مدت ۱۰ سال و عضویت در دوره دوم تا پنجم مجلس خبرگان و ریاست آن بعد از ارتحال آیت الله مهدوی کنی و ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از جمله مسئولیت‌های دیگر آیت الله یزدی در طول حیات این عالم وارسته است.

عضویت در شورای عالی حوزه‌های علمیه و دبیری این شورا از دیگر مسئولیت‌هایی است که در کارنامه کاری این عالم مجاهد مشاهده می‌شود.

از این استاد برجسته حوزه علمیه قم تاکنون، کتاب‌ها و مقالات بسیاری از جمله بیش از ۴۰ عنوان کتاب به زبان فارسی و عربی به یادگار مانده است.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار