به گزارش سایت خبری کمیته امداد؛ سید مرتضی دهقانی محمدآبادی بیان کرد: اشتغال جدی ترین سرفصل فعالیت های این نهاد است تا بتوانیم زندگی شایسته ای را برای نیازمندان فراهم کنیم.
وی ادامه داد: اشتغال زایی مددجویان از روش های مختلفی همچون پرداخت تسهیلات، کاریابی و بسته تشویقی برای کارفرمایان محقق می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: طی هشت ماهه سال جاری برنامه اشتغال مددجویان در قالب بکارگیری در واحدهای تولیدی نه تنها به صورت کامل محقق شده بلکه در این سرفصل ۵۴ درصد نسبت به برنامه پیش بینی شده رشد داشته ایم.
وی افزود: تحلیل های آماری بیانگر آن است که استان قزوین در این سرفصل با ایجاد اشتغال برای ۷۳۱ مددجو از طریق کاریابی و جذب در واحد های تولیدی، نسبت به برنامه ۴۷۴ مورد کاریابی، از رشد ۵۴ برخوردار بوده است.
دهقانی محمدآبادی عنوان کرد: علاوه بر ایجاد اشتغال برای نیازمندان از ظریق کاریابی ، به مددجویان دارای انگیزه و مهارت فنی و حرفه ای ۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه فرد متقاضی تسهیلات اشتغال زایی فاقد مهارت باشد، باید دوره آموزشی را طی کند و بعد از ارائه طرح توجیهی تا ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه دریافت می کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی دارد تا در راستای اجرای بسته تشویقی به کارفرمایان ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با بازپرداخت هفت ساله به ازای جذب و به کار گیری هر مددجو پرداخت کند.
1004/پ30/ب