۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
01:54
کد خبر : 9302806
۱۶:۲۲

۱۳۹۹/۰۹/۲۲

برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سرخه

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سرخه در ستاد نماز جمعه شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در سرخه؛ جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین فاطمی بصیر امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان، علی مویدی زاده فرماندار، مصطفی نطنزی شهردار، علیرضا عربی ریاست شورای اسلامی شهر سرخه، اعضای شورای شهر، مهرابی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان و مرتضی عبداللهی فرماندهی سپاه ناحیه سرخه در مصلای نماز جمعه (حسینیه شهدا) با حفظ پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین فاطمی بصیر ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سردار پرافتخار اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و قدردانی از اعضای شورای شهر در رابطه با نامگذاری مکانی از شهر سرخه با نام حاج قاسم سلیمانی، در خصوص نامگذاری تابلوهای ورودی غربی و شرقی شهر سرخه بیاناتی ایراد کرد.

در ادامه جلسه نطنزی شهردار و عربی ریاست شورای اسلامی شهر سرخه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص اختصاص خیابان گلزار شهدا به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، همچنین نصب تابلوهای ورودی غربی و شرقی شهر سرخه و برگزاری فراخوان عمومی برای انتخاب بهترین عنوان برای شهر سرخه و درج آن در تابلوها ارائه دادند.

در خاتمه اعضای شورا نیز هر کدام در خصوص موارد مطرح شده نظرات و پیشنهاداتی ارائه و پس از ارائه نظرات و پیشنهادات تصمیماتی اتخاذ شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید