علیرضا زاکانی در دیدار با دانشجویان بسیجی:

رد پای سه ضلعی نفوذ، قدرت طلبی و ثروت اندوزی در مشکلات کشور

علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت:به هر یک از مشکلات کشور که می‌رسیم می‌بینیم که دست و پای سه ضلعی نفوذ، قدرت طلبی و ثروت اندوزی پیداست.
کد خبر: ۹۳۰۳۰۷۷
|
۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
رد پای سه ضلعی نفوذ، قدرت طلبی و ثروت اندوزی در مشکلات کشور
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در نشست با دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی استان قم گفت:امروز بعد از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، ما یک توانمندی‌های ویژه‌ای داریم و یک اشکالات اساسی، وقتی اشکالات اساسی را نگاه می‌کنیم هیچ تناسبی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه‌ی ما ندارد؛ لذا وقتی ما دقت می‌کنیم، می‌بینیم که ما در مواجهه با یک سه ضلعی: نفوذ، قدرت طلبی و ثروت اندوزی هستیم.

وی ادامه داد: اگر شهید فخری زاده شهید می‌شود حتما نفوذ عامل اصلی شهادت این دانشمند است. اگر امروز کشور مشکلات اقتصادی دارد حتما قدرت طلبی، ثروت اندوزی و نفوذ در این موضوع دخیل است.

زاکانی تصریح کرد: شما دانشجویان باید ابعاد ماجرا‌ها رو ببینید و محاسبه کنید. دانشجویان می‌توانند از این فرصت و پیچ تاریخی استفاده کنند و کشور را برای دهه‌ها متمادی از جریان نفوذ، قدرت طلبی و ثروت اندوزی امن کنند.

این نمانیده مجلس با بیان اینکه ما از خارج از کشور تهدید نمی‌شویم و آن تهدیدی که دارد صورت می‌گیرد از داخل کشور است، گفت: این تهدید که در واقع توسعه یافتگی فقر و فساد و تبعیض است و این تهدیدی برای کاهش سرمایه اجتماعی است بخش عمده‌ای از آن توسط مسئولین خودمان دارد انجام می‌شود، ما به دنبال استیضاح این جریان هستیم.

وی ادامه داد: نقش آفرینی ویژه مجلس با ارائه طرح‌ها و نظارت‌هایی که انجام می‌دهد است. ما برجام را به تنهایی تصویب نکردیم، بلکه برجام را با شروطش تصویب کردیم. خود برجام هیچ وقت تصویب نشد. برجام هیچ کجای کشور تصویب نشد. در مورد برجام، دولت مسیرِ یک طرفه خودش را رفت.

زاکانی اظهار داشت: دولت نمی‌تواند بگوید که من طرح‌های ابلاغ شده را اجرا نمی‌کنم، اتفاقا مجلس می‌تواند برای دولت تعیین و تکلیف کند. آقای رئیس جمهور اشتباه می‌کنند که می‌گویند مگر مجلس می‌تواند برای دولت تعیین تکلیف کند!

این نماینده مجلس ادامه داد: مجلس نمی‌تواند وارد اجرا بشود، ولی مجلس تعیین تکلیف می‌کند و دولت مکلف است که برود و اجرا کند؛ کاری که مجلس کرد.

وی گفت: این ۱۰۰ هزار تومنی که آقای رئیس جمهور وعده داده است و انشاءالله هم خواهند داد، این هیچ نسبتی با قانون مجلس به منظور تامین کالا‌های اساسی ندارد.

زاکانی تاکید کرد: تمام فلاکت‌هایی که ما امروز داریم می‌بینم بخش عمده‌ای از آن مربوط به کسری بودجه دولت است. دولت در سال ۹۸، ۱۹۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه و سال ۹۹، ۲۷۳۰۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه داشته است. برای سال ۱۴۰۰ این بودجه‌ای آورده ۳۳۴۰۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه دارد. کسری بودجه یعنی چه؟ کسری بودجه یعنی اینکه بین درامد‌ها و هزینه‌ها ناترازی وجود دارد و علت این ناترازی‌ها برای تصمیم گیری‌های سیاسی است.

وی گفت: ما به ازای این کار غلط می‌شود تولید پول پر قدرت و افزایش پایه‌ی پولی، هفت برابر آن می‌شود افزایش نقدینگی، افزایش هر ۱۰۰۰۰ میلیارد از پایه‌ی پولی هم می‌شود ایجاد ۲.۵ درصد تورم. می‌شود این اتفاقی که برای اقتصاد ما در سال ۹۹ افتاد. حالا تبعات بودجه ۹۹ سال ۱۴۰۰ مشخص می‌شود؛ لذا مجلس می‌خواهد جلوی این مفسده‌ها را بگیرد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: اینکه دولت آقای روحانی می‌گوید ۲۵ درصد حقوق کارمندان را افزایش می‌دهیم، بله افزایش می‌دهند، اما از طرفی ۱۰۰ درصد در واقع ارزش پول ملی را سقوط می‌دهند. کارمند بنده خدا، ۲۵ درصد اگر در جیبش بگذارند از آن‌طرف ۱۰۰ درصد از جیبش بر می‌دارند. خب چرا ظلم می‌کنید؟

وی ادامه داد: چرا آقای روحانی ناراحتی می‌شود! برای اینکه می‌بیند مجلس یازدهم مجلس دهم نیست، مجلس نهم نیست؛ که بخواد بیاد ۲۰ دقیقه‌ای شروط برجام را تصویب کند، بخواد بیاد بودجه ۹۸ و ۹۹ با یک فضاسازی کاذب ببندد و مردم را به خاک سیاه بنشاند. ما حتما در رابطه با بودجه حرف خواهیم زد و به مردم خواهیم گفت: چه اِشکالات جدی در این بودجه وجود دارد، لذا دارد ناراحتی می‌کند، ناراحتی از این می‌کند که چرا کسی تبعیت نمی‌کند.

زاکانی افزود: آنی که باید حکم کند مجلس است، دولت باید برود اجرا کند. طرحی که مجلس تصویب کرده ناظر بر طرح معیشت، این طرح باید اجرا شود. هر موقع این طرح اجرا شود باید دولت از اول مهر هزینه مربوط به طرح معیشت را پرداخت کند. یعنی این جز معوقات مردم است.

وی با بیان اینکه موضوع بورس از آن کلاه‌های گشادی بود که بر سرِ مردم گذاشتند، گفت: اینکه بورس باید تقویت بشود، کاملا حرف درستی است. اینکه بورس به عنوان یک جزئی تحت عنوان بازار سرمایه باید مورد دقت قرار بگیرد حرف درستی است، اما اینکه زیرساخت‌ها فراهم نیست و از مردم دعوت می‌کنید که به بورس بیایند و به مردم آموزش هم نمی‌دهید این ظلم در حق مردم است، این یک جنایت بزرگ بود که اتفاق افتاد و بسیاری از مردم رو به خاک سیاه نشاند.

زاکانی با بیان اینکه آقای روحانی و سیستمش خراب کاری کردند، گفت: لذا ناظر به بورس جلسات متعددی با جناب آقای همتی و جناب آقای دژ پسند و هم با آقای قالیباف اص داشتیم، با هدف اینکه مردم کمتر آسیب بخورند و این روند عوض بشه.

وی ادامه داد: مجلس به دنبال این است که این خرابکاری‌ها را کمتر کند و بی ثباتی و جبران کسری بودجه را در دستور کار خود قرار داده و بعد هم بتواند این کیک موجود را درست تقسیم کند، بعد هم بتواند معیشت مردم و مسکن مردم را تامین کند، بعد هم بتواند سیاست‌های کلان را جبران کند، با فساد برخورد کند و در آخر موانع تولید و صادرات را هم بردارد. مجلس در این مسیر دارد حرکت می‌کند. آیا امکان در کشور هست؟ بله، امکان در کشور است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: فرار مالیاتی در کشور بیداد می‌کند. ما در کشور ۸ میلیون پوز داریم. ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تاش هویت ش. معلوم نیست، که این مال چه کاری است؟! بانک مرکزی یک سال فرصت داشته که هویت‌های این‌ها را به دست بیاورد، اما این کار را نکرده است. اِشکال کجاست؟ حکم شده است، اما حکم را اجرا نکرده است.

وی افزود: آقای لاریجانی، رئیس سابق مجلس به بنده می‌گفت که من حرف‌های شما را در مورد برجام قبول ندارم؛ تحریم‌ها برداشته می‌شود. آیا تحریم‌ها برداشته شد؟ امروز هفت سال است که این موضوع را تجربه کرده ایم. وضعیت بدتر شد که بهتر نشد ...

زاکانی گفت: همان حرف‌ها را امروز آقای روحانی با صراحت دارند تکرار می‌کنند، آقای روحانی خیلی زشت است که آدم با مردم اینطور صحبت کند.

این نماینده مجلس یادآور شد: به هر حال این مجلس، مجلسی نیست که بخواهد در جهت نفع مسائل انقلاب و منافع ملت تن به تحمیل بدهد.

وی با بیان اینکه، ام المسائل کشور تعارض منافع استف گفت: تعارض منافع یا مالی است و یا سیاسی است و یا قبلیگی ویا هر چزی، تعارض منافع امروز باعث شده ما اراده‌ای برای اصلاح نداشته باشیم، مادامی که اراده‌ای برای اصلاح نداشته باشیم، وضعیت همین است که است؛ لذا ما باید اصلش را اصلاح کنیم.

زاکانی افزود: فقر آمار در کشور بیداد می‌کند. ۷۰ درصد سپرده گذاری بانکی برای ۱ درصد جامعه است. این ۷۰ درصد که متعلق به ۱ درصد جامعه است اگر به آن مالیت ببندید، یعنی چی؟ یعنی از آدمایه توانمند گرفتید و این هزینه را می‌دهید به عموم مردم.

این نماینده مجلس ادامه داد: مرکز پژوهش‌های قم ان شاءالله در هفته‌های آینده راه اندازی می‌شود و ما نظام مسائل مان را خدمت حوزویان عزیز تقدیم خواهیم کرد. ما درمرکز پژوهش‌های یکی از چشم انداز‌های خود را اقامه‌ی قانون اساسی و اقامه سیاست‌های ابلاغی و اقامه‌ی بیانیه گام دوم قرارداده ایم که سیاست‌های ابلاغی را تبدیل به قانون کنیم وهمچنین ساز وکاری را اتخاذ کنیم تا به قانون اساسی عمل شود.

وی افزود: ما به بعضی از این مسئولین می‌گوییم که ما نوکر شماییم اگر شما نوکر انقلاب و نوکر مردم باشید. در واقع شما خدمت به انقلاب و پیروی از رهبری و نوکری مردم را انجام دهید، ما نوکری شما را انجام می‌دهیم. مسیر ما با دولت مسیر همکاری است، اما اگر کسی علاقه به همکاری نداشت، او نباید باشد نه اینکه این قائده بهم بخورد.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار