آزادی ۳۲ زندانی به همت بسیج قوه قضائیه و خیرین در ندامتگاه تهران بزرگ
به گزارش خبرگزاری مهر، سعید عمرانی در مراسم آزادی ۱۲ نفر از زندانیان نیازمند ندامتگاه تهران بزرگ ضمن گرامیداشت روز میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: پرستاران در ماههای اخیر درگیری جامعه با کرونا، فداکارانه برای کمک مردم و بیماران پا به میدان گذاشته، بسیاری از این عزیزان، هفته ها فرزندان و خانواده خود را نمی بینند تا بتوانند با همان ذات مهربان و محبت هایشان با این ویروس بجنگند.
معاون قضایی دادستان کل کشور همچنین تصریح کرد: خداوند برخی از بندگانش را بیشتر دوست دارد و زمانی که مرتکب خطایی میشوند، با حکمتی مانند زندان راهشان را میبندد و فرصتی به وی میدهد تا بر کارهای خود تفکر کند. برای بسیاری از شما زندانیان، این همان حکمت الهی است.
فرمانده بسیج قوه قضائیه افزود: در مرحله اول این کمکها بیست نفر آزاد شدهاند و خوشحال هستیم که امروز ۱۲ نفر نیز آزاد میشوند و انشاءالله با توکل به خداوند و درخواست کمک از ذات باریتعالی، در آینده افراد بیشتری آزاد شوند و همین تعداد نیز چنان در جامعه ادامه زندگی دهند که موجب افتخار خانوادههایشان باشند.
بنابر این گزارش، در ادامه، مدیرکل زندانهای استان تهران نیز گفت: کمک به انسان نیازمند سنت و شیوه همه پیامبران، ائمه و بزرگان است و ما هم به عنوان یک ایرانی وظیفه دستگیری از همنوعانمان را داریم. در تاریخ اسلام، سفارش پیامبران سهل گرفتن بر بدهکار بوده، اگر هم کفارهای بر گردن کسی بود آزاد نمودن بنده اولویت داشت و زندانی را آزاد می نمودند و از امورات مهم جامعه است.
سیدحشمت الله حیات الغیب ادامه داد: در سالهای اخیر به خاطر تحریمها و وضعیت اقتصادی کشورمان، عدهای ناخواسته به زندان کشیده شدهاند و خانوادههای زیادی چشم به راه و منتظر عزیزان شان هستند و متأسفانه در روزهای پایانی سال گذشته نیز جهان و کشورمان دچار مشکل کرونا و عواقب اقتصادی ناشی از آن شده و در این شرایط کمک به نیازمندان ارزش بیشتری دارد تا این روزهای سخت به لطف الهی و کمک همه مردم و نیز سایه توجه حضرت ولی عصر (عج) هر چه سریعتر به پایان برسد.
وی ادامه داد: هر شخصی مسئول اعمال خود است ولی با ارتکاب جرمی از سوی یک فرد و زندانی شدن وی، ناگزیر خانواده اش هم دچار آسیب های مختلفی مثل افت تحصیلی فرزندان، افسردگی، مشکلات اقتصادی، اختلاف یا طلاق می شوند.
مدیر کل زندان های استان تهران تأکید کرد: خانواده های زندانیان جرمی مرتکب نشده اند و نباید به دلیل زندانی شدن یکی از اعضاء که در اغلب موارد نان آور خانه است، دچار مشکلات متعدد شوند و تلاش ها نیز بر این مبنا قرار گرفته تا حد توان، بتوان از طریق مددکاران اجتماعی، انجمن حمایت از زندانیان، نمایندگی ستاد دیه استان تهران و مرکز مراقبت بعد از خروج، این آسیب ها را به حداقل ممکن رساند.
حیات الغیب در پایان با تقدیر از تمام نیکوکارانی که برای آزادی زندانیان نیازمند پا به عرصه احسان گذاشته اند، گفت: روز گذشته هم نیکوکاری که نمی خواست اسمش را اعلام کنیم، با واریز ۳۶۵ میلیون تومان به حساب مرکز مراقبت بعد از خروج، بدهی ۲۰ نفر زندانی نیازمند را پرداخت نمود و این اقدامات در روزهایی که به پایان سال نزدیک می شویم، بیشتر قوت گرفته است.
در پایان ۱۲ نفر از زندانیان که قبلاً با کمک بسیج قوه قضائیه، مبالغ بدهی و ردمالشان به حساب شکات واریز شده و برخی از آنان نیز بخشی از طلبهایشان را بخشیده بودند، ضمن دریافت برگه قضایی و شاخه گل آزاد شده، زندان را به مقصد منازلشان ترک کردند.