به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، شصت و هفتمین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به ریاست هدایت اله جمالی پور و با حضور مدیران استانی در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد.
مهدی بخشنده رئیس اتاق بازرگانی قزوین در این مراسم با اشاره به اقدامات پیشگیرانه و موفق کرونایی کشور بیان کرد: کاهش آمار کرونایی کشور نشان دهنده این است که مردم با وجود تحریم های ناجوانمردانه، توانسته اند با تلاش شبانه روزی این بیماری منحوس را مهار نمایند.
وی گفت: اتاق بازرگانی قزوین به نمایندگی از بخش خصوصی امسال با مشارکت استانداری و علوم پزشکی در قدردانی از جانفشانی های این فرشتگان سفیدپوش به تجلیل از پرستاران خواهد پرداخت و امیدواریم روزی برسد که تا براین بیماری غلبه نماییم.
بخشنده با اشاره به مصوبات جلسه اظهار کرد: در این جلسه درخواست بسته حمایتی اتاق بازرگانی قزوین از اداره کل تامین اجتماعی در جهت حمایت از فعالان اقتصادی استان و پیشنهاد تخصیص تسهیلات ارزان قیمت برای تولیدکنندگان و فرآوری کشمش استان جهت روان سازی خرید محصول کشمش استان دو صورت جلسه امروز می باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین عنوان کرد: اولین پیشنهاد ما در خصوص کارفرمایانی است که در مورد تعداد و تقسیط بدهی با توجه به شرایط خاص محدودیت ها و تحریم ها دچار مشکلاتی شدند و باتوجه به محدودیت های سازمان تامین اجتماعی و در صورت تایید اتاق بازرگانی مبنی بر مشکل دار بودن واحد تولیدی، شامل دریافت تسهیلات و بخشودگی ها شوند.
وی افزود: باتوجه به عدم وجود نام کارفرما در لیست بیمه، مقرر شد در خصوص نحوه ارسال این لیست پیگیری مقتضی انجام شود.
رییس اتاق بازرگانی قزوین با اشاره به دستور جلسه دوم تصریح کرد: نشست بررسی راهکارهای حمایت از خرید کشمش از باغداران با حضور مسوولان صندوق کشمش، نمایندگان مجلس استان، مسوولان استانی در محل سالن جهاد کشاورزی برگزار و موضوعات به صورت کارشناسی بررسی شد و گزینه های مختلفی برای خرید کشمش ارائه شد.
بخشنده خاطرنشان کرد: کارشناسی تعیین قیمت های منطقی کشمش و خروجی این جلسه تامین منابع مالی بود چرا که خریداران که شرکت های تولیدی هستند به دلایل کرونا و نیز بحث های انتقال منابع مالی، هزینه بسیار بالای حمل و نقل، مشکلات زیادی را برای را متحمل شده اند که عملا کار را غیر ممکن می کند.
وی افزود: در نشست خریداری کشمش به مقرر شد تسهیلات ۱۴ درصدی به واحدهای تولیدی، تخصیص اعتبار به سازمان تعاون روستایی یا صندوق کشمش استان جهت تضمین خرید کشمش از باغداران و اختصاص یارانه به باغداران کشمش به ازای هر هکتار برداشت محصول با تایید سازمان جهاد کشاورزی انجام شود که در حال حاضر با توجه به پیگیری های نماینده مردم تاکستان هنوز هیچ اتفاق خاصی در این زمینه نیفتاده است.
بخشنده گفت: پیشنهاد ما این است که سازمان جهاد کشاورزی مرجع اعطای تسهیلات به کلیه تولید کنندگان کشمش اعم از دارندگان پروانه بهره برداری از سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صمت باشد. همچنین بانک ها تشریفات اعطای تسهیلات را به حداقل رسانده و با توجه به شرایط سخت اقتصادی اقدامات لازم را اجرا نمایند.
۱۰۱۰/پ۳۰/ب