به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام معصوم خانی ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) و روز پرستار، اظهار داشت: پنجم جمادی الاول سال ششم هجری زینب(س) به دنیا آمد، در برخی منابع تاریخی آمده است که این بانوی بزرگوار تا چند روز نامی نداشتند، وقتی حضرت فاطمه(س) از حضرت علی(ع) علت تاخیر آن را سوال کردند؛ امام فرمودند منتظر هستم تا رسول خدا(ص) نامش را برگزیدند و پس از این جریان پیامبر اکرم(ص) به فرمان خداوند تعالی نام مبارک زینب را برای نوزاد تازه متولد شده برگزیرند.
وی افزود: حضرت زینب (س) با شخصیتی ویژه در خاندان شریف نبوی رشد پیدا کردند و مایه ی صفات نیک، پسندیده و افتخار تاریخ هستند.
حجت السلام والمسلمین معصوم خانی متذکر شد: زینب به معنای زینت پدر است، حضرت وارث فصاحت و بلاغت، شجاعت و ایمان و قدرت مناظره امام علی(ع) است، او این ویژگی ها را در جریان کربلا ارائه داده است، راوی می گوید: وقتی حضرت زینب (س) در کوفه آن خطابه بلند و بالا را خواند، بشیر ابن خزیم الاسدی می گوید: در مجلس ابن زیاد، زینب خطبه ای خواند که ما گمان کردیم علی(ع) سخن می گوید، لحن صدا، علم، شجاعت و همه ویژگی های علی(ع) را در او دیدیم.
وی عنوان کرد: یکی از ویژگی های بارز و ویژه حضرت زینب(س) همگام یا همراه با ولایت بودن این بانوی بزرگوار است، در تمام مصائبی که امام حسن(ع) و امام حسین(ع) دیدند، همراه این دو امام (ع) بودند و حتی بعد از شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفایش رسالت او ادامه نهضت عظیم حسینی را برعهده داشتند که وقتی بعد از مشاهده ی این همه مصیبت فرمودند: ما رایت الا جمیلا.
حجت الاسلام و المسلمین معصوم خانی ابراز کرد: نمی توان تمام ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار را شناخت چرا که حضرت دارای شخصیت والایی همچون پدرشان هستند، برای شناخت حضرت زینب (س)؛ باید حضرت علی(ع) را شناخت، اگر پدر را نتوانیم بشناسیم، بنابراین شناخت حضرت زینب(س) هم میسر نخواهد شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 10 حضرت سید الشهداء در پایان خاطر نشان کرد: وقتی عقیله ی بنی هاشم در کوفه بودند، زنان کوفه می گفتند: ما این زن را می شناسیم؛ ما پای درس تفسیر و قرآنش می نشستیم، این ها نشان می دهد که حضرت زینب (س) با وجود اینکه جزوء چهارده معصوم نیستند اما انسانی عالم ارزشمند و والا مقام بودند.