به گزارش خبرنگار سپاه استان خبرگزاری بسیج؛ مصطفی علی اکبری مسئول بسیج رسانه شهر ری در این باره گفت: معمولاً کسی خبرنگار میشود که دغدغه وطن، عدالت و حقیقت را داشته باشد و افرادی که وارد این عرصه میشوند به غیر عشق در ذهنشان ، هیچ انگیزه دیگری نیست.
علی اکبری افزود: اکثر خبرنگاران توانایی این را دارند که در یک شرکت خصوصی غیر رسانهای به فعالیت پرداخته و درآمدی به مراتب بیشتر از خبرنگاری داشتهباشند اما با این اوصاف، حرفه خبرنگاری را انتخاب می کنند و خبرنگار میمانند.
وی تاکید کرد: به دنبال شیوع ویروس کوید 19؛ خبرنگاران، بی نام ترین افراد در عرصه مبارزه با ویروس کرونا بودند که تمام فعالیتهای خود را در این دوران، بدون هیچ گونه چشم داشتی در عرصه سلامت و کمک به سلامت جامعه و مردم انجام دادند.
مسئول بسیج رسانه شهرری خاطر نشان کرد: خبرنگاران همپای مدافعان سلامت از همان روزهای نخست شیوع این بیماری جانشان در دست گرفتند و با حضور در مراکز بهداشتی و درمانی برای انعکاس اخبار مربوط به این پدیده خطرناک و مرموز قرن، مدافعان اطلاع رسانی شدند و با تلاش و مجاهدت خود، اخبار را لحظه به لحظه به اطلاع مردم رساندند.
این فعال رسانه ای عنوان کرد: آنها با توجه به نیاز به فرهنگ سازی در زمینه مقابله با گسترش ویروس کرونا، در خط مقدم این بیماری قرار گرفته و علاوه بر همیاری مدافعان سلامت، برای اطلاع رسانی حفظ جان مردم نیز تلاش کردهاند.
وی ادامه داد: خبرنگاران در روزهای شیوع ویروس کرونا، برای تهیه گزارشهای خبری و تصویری به بیمارستانها و آرامستان ها رفتند و در بحث آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم، شب و روز تلاش کردند که فعالیتهای آنان، قابل تقدیر و احترام است.
علی اکبری اذعان داشت: در این راه سختی های بسیاری وجود داشته و دارد که از آن جمله می توان خطر ابتلا به بیماری، عدم هماهنگی با مراکز درمانی و برخوردهای نامناسب با همکاران خبری، تصویربرداران، عکاسان و خبرنگاران و هم رویارویی با انواع برخوردهای نامتعارف را نام برد.