۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
12:29
کد خبر : 9305785
۰۹:۵۳

۱۳۹۹/۱۰/۰۳

برگزاری کارگاه توجیه ادمین‌ها وسرشبکه‌های طرح ثامن درسپاه دیواندره

حجت الاسلام منتشلومسوول نمایندگی، ولی فقیه درسپاه دیواندره ازبرگزاری کارگاه آموزشی وتوجیهی ادمین هاوسرشبکه‌های طرح ثامن درحسینیه این سپاه خبرداد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، سرهنگ پاسدارمیکاییل شاهرخی مسول معاونت سیاسی سپاه بیت المقدس استان کردستان ودبیرطرح ثامن این سپاه با اشاره به ماهیت طرح بیان کرد: در حال حاضر در برهه‌ای از زمان در نظام جمهوری اسلامی قرار داریم که بسیاری از امور و برنامه‌های نظام در فضای مجازی رقم می‌خورد و بیشترین آثار را نیز در این فضا مشاهده می‌کنیم. بنا به فرمود: ه مقام معظم رهبری این فضا به نوعی فضای واقعی است.

وی ادامه داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان برگزاری نشست‌های سیاسی و بصیرتی که در گذشته به صورت حضوری انجام می‌شد وجود ندارد به همین دلیل تصمیم بر این شد یک رویکرد سازماندهی از شبکه هدایتگران بسیج و هم افزایی در حوزه‌های گفتمانی بسیج در فضای مجازی ایجاد شود تا با استفاده از این فرصت بتوانیم ارتباط تنگاتنگی با بدنه بسیج داشته باشیم.

شاهرخی اظهار کرد: این طرح محتوا‌های مختلفی دارد که در مرحله اول موضوع فرصت‌ها و چالش‌های انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکار‌ها بیان شد. خوشبختانه فضای مجازی ظرفیت خوبی را فراهم کرده و می‌توانیم در مناسبت‌ها و برنامه‌های گوناگون اثرگذار باشیم که ترند شدن هشتگ لبیک یا خامنه‌ای در توییتر و اینستاگرام در روز عید غدیر که مشت محکمی بر دهان استکبار و ابرقدرت‌ها بود یکی از این ظرفیت هاست.

وی افزود: تولید محتوا به عهده نمایندگی، ولی فقیه در سپاه است که این امر از طریق نمایندگی، ولی فقیه در رده ودر قرارگاه بررسی شده و در رزمایش‌ها و مناسبت‌های مختلف در کانال‌ها بارگذاری می‌شود.

حجت الاسلام منتشلوهم در پایان ضمن قدردانی از دست اندر کاران این. طرح افزود: امیدواریم با بصیرت افزایی و روشنگری در فضای مجازی و بهره‌گیری از ظرفیت پیام رسان‌های داخلی، بتوان به اهداف برنامه ریزی شده دست پیدا کرد و گام موثری در این زمینه برداشت.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید