۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
13:26
کد خبر : 9307500
۱۱:۴۵

۱۳۹۹/۱۰/۰۹
مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی استان سیستان و بلوچستان:

حماسه‌ی نهم دی نقشه‌ی دشمن برای قطع ارتباط و پیوند میان امام و امت بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی استان سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین هدف فتنه ۱۳۸۸ ایجاد شکاف و گسست در رابطه امام و امت تحت لوای اسلام بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، حجت الاسلام نعیم اربابی گفت: مهمترین هدف فتنه ۱۳۸۸ ایجاد شکاف و گسست در رابطه امام و امت تحت لوای اسلام بود.
 
وی افزود: این هدف گذاری شوم امروز نیز با پیچیدگی‌های بیشتر در بستر تحریف و گروگان گیری اقتصاد و معیشت مردم و پیوند آن به مذاکره و سازش باجبهه سلطه در دستور کار جدی دشمنان انقلاب قراردارد.
 
 مسئول  نمایندگی ولی فقیه در یگان حفاظت هواپیمایی استان سیستان و بلوچستان در پایان بیان کرد: حماسه‌ی نهم دی نقشه‌ی دشمن برای قطع ارتباط و پیوند میان امام و امت را شکست داد ونشان داد که این حلقه‌ی ارتباط و پیوند، مهمترین عامل عبور از توطئه‌ها و دشمنی‌ها و نیل به افق‌های حیات بخش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید