به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سروان فضل الله قاسمی فرمانده حوزه بسیج امام جعفر صادق(ع) رودان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: شخصیتی همانند شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک الگو برای تمام جهانیان است و ما باید سعی کنیم که مکتب حاج قاسم را در دل جهانیان نهادینه کنیم و چگونگی رفتار و منش او را به آیندگان منتقل کنیم.
وی افزود شهید سلیمانی شخصیتی بی نظیر بود که به دور از سیاسی بازی و با تقوای الهی و شهامت و شجاعت دنیا را مبهوت کرد زیرا که ایشان نابغه جنگی عصر حاضر بودند.
سروان قاسمی، جریان سازی مقاومت در برابر نظام سلطه را از دیگر ویژگیهای مکتب سردار سلیمانی عنوان کرد و ادامه داد: نگاه سردار سلیمانی برای صدور انقلاب اسلامی، فرا منطقهای بود به طوری که دشمن را در منطقه برای رسیدن به اهداف پلیدش به زانو در آورد.
فرمانده حوزه بسیج امام جعفرصادق(ع) رودان گفت: این شهید والامقام و بزرگوار فرزند انقلاب و فردی ساده زیست زندگی بود و اسیر زرق و برق دنیا نشد و با بصیرت، خلوص و تقوا، دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام گذاشت به حق «حَمَلُوا بَصَائِرَهُمْ عَلَی اسْیَافِهِم» بود و مردی بود خستگی ناپذیر، جهادگر و وظیفه شناس بود و از هیچ مشکلی نمیهراسید و با ذهن و افکار نظام یافته و دقیق، همواره یک شخصیت تحول آفرین بود و در سخنانش از عقلانیت و از یک احساس صمیمی و خلوص نیت، همواره بهره میگرفت.
قاسمی خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم با رعایت پروتکل های بهداشتی، مراسم سالگرد این شهید عزیز و بزرگوار باشکوه تمام و عزتمند برگزار شود چراکه سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک اسوه بهتماممعنا و یک شخصیت جهانی است.