به گزارش خبرگزاري بسيج از سمنان؛ سيد حسن موسويان مسئول سیاسی تیپ ۱۲ گفت : حاج قاسم سليماني تربيت يافته مکتب امام خميني (ره) بود و ارادات ويژه اي هميشه به حضرت زهرا (س) داشتند.
وي افزود: بررسي عمليات هاي مختلف حاج قاسم در دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بين (ع) نشان مي دهد ايشان چقدر ارادت ويژه اي به اهل بيت (ع) و به خصوص حضرت زهرا (س) داشتند.
او ادامه داد: سردار سليماني که سرباز امام خميني (ره) بود ،معنويت و اخلاص و عمل براي خداوند و ولايت محوري و تکليف گرايي در رفتارش هميشه موج ميزد.
موسويان تصريح کرد: اخلاص در عمل و معنويت حاج قاسم اجازه نمي داد تا خود را در جايگاه فرماندهي ببيند که نشان مي دهد تهذيب نفس و ساخت درون رمز موفقيت ايشان بوده و امروز نياز ما به اين موضوعات براي شناخت انقلاب است.
مسئول سیاسی تیپ ۱۲ گفت : رهبري اشاره داشتند که در جلسات بايد به دنبال ايشان مي گشتيم و نشان مي دهد در انجام تکاليف به دنبال نگاه به مردم نبود و به وظيفه و تکليف خود به خوبي عمل مي کرد.
وي افزود: حاج قاسم به معناي واقعي دنيا گريز بود که اين موضوع در مکتب شيعه تاکيد شده است و امام مي فرمايد سرچشمه مشکلات علاقه به دنيا گرايي است که اين موضوع در سردار سليماني وجود نداشت.
او ادامه داد: هيچ وقت خود را در جايگاه يک سردار و فرمانده نديد حتي در زماني که نشان ذوالفقار را از رهبري دريافت کردند .
موسويان تصريح کرد: افتخار هميشگي ايشان سربازي براي ملت ايران بوده است و اين نگاه والاي ايشان به موضوع خدمت به مردم ايران است.
مسئول سیاسی تیپ ۱۲ گفت : دنيا در نظر حاج قاسم هيچ ارزشي نداشته و اين موضوع هميشه توسط همرزمان و سربازان ايشان نقل شده است.