فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هیرمند خبر داد:
برگزاری مراسم بزرگداشت ۹ دی ماه در هیرمند
مراسم بزرگداشت یوم الله ۹ دی ماه در شهرستان هیرمند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از هیرمند؛ به مناسبت فرارسیدن یوم الله ۹ دی، به همت سپاه هیرمند مراسم بزرگداشتی با حضور آحاد مردم و جمعی از مسئولین در محل ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند به عنوان سخنران این مراسم ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم گفت: روز نهم دیماه سال ۱۳۸۸ روز بسیار مهمی در تقویم انقلاب اسلامی محسوب میشود؛ روزی که ماهیت آن با دیگر روزهای مهم تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب تفاوتی ویژه و اساسی دارد.
وی افزود: به برکت همین روزهای مهم و پشتوانه عظیم مردمی است که امروز انقلاب اسلامی در شدیدترین تحریمهای اقتصادی تاریخ همچنان قدبرافراشته و سرافراز و سربلند گام دوم خویش را بلندتر و محکمتر از گذشته برمیدارد.
حجت الاسلام گزمه خاطرنشان کرد: مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی ۱۱ سال قبل در چنین روزی برای اعتلای انقلاب اسلامی و حفظ حریم ولایت و همچنین برای برقراری و ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی یکپارچه در مقابل زیادهخواهی فتنهگران و استکبار جهانی ایستادند و یک بار دیگر با حضور خود نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بیمه کردند.
انتهای پیام/