به گزارش خبرگزاری بسیج، همایش علمی «رسانه و مکتب سلیمانی» صبح امروز با حضور مسئولان عالیرتبه، استادان صاحبنام و پژوهشگران برتر آغاز به کار کرد.
دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی، دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، سردار سرلشکر یحیی رحیم صفوی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس از سخنرانان مراسم افتتاحیه این همایش هستند.
در این همایش دو روزه که به همت دانشگاه صداوسیما و با رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی در سالگرد شهادت سردار رشید اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار میشود، به موضوعات مختلفی همچون مکتب شهید سلیمانی در عرصههای دیپلماسی فرهنگی – رسانهای، به بایستههای تولید هنری و رسانهای، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، تحلیل گفتمان مکتب سلیمانی و رسانه و روابط بینالملل پرداخته میشود.
قرار است مراسم رونمایی از کتاب زندگینامه خودنوشت شهید قاسم سلیمانی با عنوان «از چیزی نمیترسیدم» هم در همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی با حضور شخصیتهای کشوری و لشکری برگزار شود.
این کتاب که مزین به یادداشت رهبر معظم انقلاب شده است، نخستین اثر چاپ شده توسط انتشارات «مکتب حاج قاسم» محسوب میشود و شامل دست نوشتههای شخصی شهید سلیمانی از دوران کودکی و زندگی در روستای قنات ملک کرمان تا میانه مبارزات انقلابی در سال ۵۷ است.
پیمان جبلی معاون برون مرزی صدا و سیما و رئیس این همایش، در ابتدای این مراسم طی سخنانی ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ایام فاطمیه (س) گفت: خدارا شکر میکنیم که در فضایی زندگی میکنیم که این بزرگمردان در آن زندگی کردند. اگر در داستان کربلا گریستیم امروز سلیمانی را درک کردیم که به علمدار دوران تبدیل شد.
وی افزود: امروز یک سال است که دشمن سردار سلیمانی را از ما گرفته است؛ یک سال است که با نبود حاج قاسم اشکمان سرازیر میشود و امروز شمشیر شهید سلیمانی سهمگینتر از خود سردار است. مکتب سلیمانی یعنی شهامت و خطر پذیری و جهاد در مدیریت و درس چالش زدایی. مکتب سلیمانی هم جنگ است و هم صلح.
دبیر این همایش در پایان اظهار کرد: در برگزاری این همایش، هشت چکیده مقاله به دبیرخانه ارسال شد و ۱۸ داور ۶۱ مقاله کامل را بررسی کردند.
تصویری از زینب سلیمانی دختر سردار سلیمانی در همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |