۰۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 June 2025
20:13
کد خبر : 9309527
۱۲:۵۳

۱۳۹۹/۱۰/۱۴
مسئول موکب تنهاترین سردار:

برگزاری روضه خیابانی و توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم در کوی بهار/ تربیت محوری از اهداف موکب است

نوری گفت: به مناسبت یادبود سردار سلیمانی برگزاری روضه خیابانی، اطعام و توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم و بسته‌های ماسک مزین به تصویر سردار دل‌ها در منطقه بهار در دستور کار موکب قرار گرفته و انجام شد.

فاطمه نوری، مسئول موکب تنهاترین سردار، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین با اشاره به اقدام این موکب به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: به مناسبت یادبود سردار سلیمانی برگزاری روضه خیابانی، اطعام و توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم و بسته‌های ماسک مزین به تصویر سردار دل‌ها در منطقه بهار که از مناطق محروم استان است در دستور کار موکب قرار گرفته و انجام شد.

 

وی ادامه داد: برای برگزاری این مراسم با امام جماعت محله صحبت شده تا منطقه را در اختیار ما قرار داده و هماهنگی‌های لازم و دعوت از افراد توسط این مسئول انجام شده است.

 

مسئول موکب تنهاترین سردار درباره هدف این برنامه اظهار کرد: مردم در مناطق محروم بسیاری از ایام و مناسبت‌ها را به یاد نمی‌آوردند و به طور معمول در شرایط کرونا برنامه‌ها و همایش‌هایی مانند تجمع خودرویی در مناطق برخوردارتر انجام می‌شود، به همین دلیل تصمیم گرفتیم برای یادآوری سالگرد شهادت سردار در محله بهار برنامه‌ای داشته باشیم که با استقبال خوبی از طرف مسئولین منطقه مواجه شد.

برگزاری روضه خیابانی و توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم در کوی بهار/ تربیت محوری از اهداف موکب است

 

وی افزود: به دلیل شرایط کرونا روضه به صورت خیابانی و مسجد محور و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، در این مراسم جبهه فرهنگی و امام جماعت محله نیز در هماهنگی‌ها با موکب همکاری داشته‌اند و رایزنی‌هایی با آن‌ها صورت گرفته است.


حضور فعال در رزمایش کمک مومنانه


نوری درباره اهداف و فعالیت‌های این موکب ابراز کرد: این موکب از آغاز محرم سال جاری تاسیس شده و به لطف خدا، امام حسین(ع) و مردم در کمک مومنانه در زمینه‌های مختلف از جمله تامین لوازم التحریر برای خانواده‌های نیازمند؛ کمک معیشتی؛ پخش بسته‌های بهداشتی در مناطق محروم فعالیت داشت.

 

وی ادامه داد: در مناسبت‌های مختلف نیز اقداماتی داشتیم که پخش گل و بسته بهداشتی و توزیع 500 بسته معیشتی، بهداشتی و فرهنگی برای خانواده‌ها در یلدای زینبی از جمله آن‌ها است؛ تمام هزینه‌های این فعالیت‌ها از طریق خیرین و مردم تامین می‌شود.

 برگزاری روضه خیابانی و توزیع ۲۰۰ پرس غذای گرم در کوی بهار/ تربیت محوری از اهداف موکب است

این فعال فرهنگی تاکید کرد: در زمان کرونا و پس از فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشکیل قرارگاه جهادی سردار سلیمانی موکب با ستاد سردار سلیمانی هماهنگ شد تا فعالیت‌ها تشکیلاتی و گروهی باشد؛ تمام اعضای موکب نیز جوانان و دانشجویان در رنج سنی 16 تا 23 سال هستند.

 

وی در پایان گفت: در تقویم کاری موکب متناسب با مناسبت‌های مختلف برنامه‌های فرهنگی درنظر گرفته شده و سعی می‌شود ایده‌ها و فعالیت‌های نو داشته باشیم و به سمت تربیت پروری پیش برویم؛ همچنین قصد داریم فلسفه فرهنگی اربعین را همیشه زنده نگه داریم؛ چرا که اربعین بزرگترین اجتماع و فعالیت فرهنگی جهان اسلام است.

 

م/ت


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید